23 жовтня 2017

Голова Баранівської РДА особисто перевірив, як у школі ремонтують підлогу


17 жовтня голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський відвідав селище Першотравенськ, де зараз проводять капітальний ремонт підлоги спортивного залу місцевої школи.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Наразі у навчальному закладі проводиться капітальний ремонт спортивного залу, а саме заміна підлоги. З державного бюджету за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій на це виділено 320 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Також філією «Баранівський райавтодор» виконуються роботи по асфальтуванню пришкільної території, на що з районного бюджету буде виділено 150 тис. грн.

Крім того, додатково на капітальний ремонт спортивного залу школи планується виділити 50 тис. грн за рахунок коштів, що надійшли до районного бюджету від продажу об’єктів комунальної власності та ще 20 тис. грн має співфінансувати місцевий бюджет.

"Також на заміну вікон у спортивному залі з державного та районного бюджетів заплановано виділити відповідні кошти", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, за капітальний ремонт підлоги в спортивному залі Першотравенської школи Баранівська райдержадміністрація готова була заплатити 804 тис. грн.

У тендері, який відбувся у серпні взяли участь 4 фірми: ВКФ "Урарту", ТОВ "Аріадна-Полісся", ТОВ "Будівельна комапанія "Сагат" і ТОВ "Тетерів-Будпроект", яке й стало переможцем тендеру. Загальна сума договору склала 611 тис. 900 грн.



фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар