11 серпня 2017

Баранівська РДА готова заплатити 804 тис. грн за ремонт підлоги шкільного спортзалу


Баранівська райдержадміністрація готова заплатити 804 тис. грн за капітальний ремонт підлоги в спортивному залі Першотравенської школи. Подати тендерні пропозиції можна до 15 серпня.

Інформація про тендер опублікована на порталі Prozorro.

Оголошення про проведення допорогової закупівлі 10 серпня оприлюднив відділ освіти, охорони здоров'я, сім'ї, молоді, спорту та культури Баранівської райдержадміністрації.

"Інформація про предмет закупівлі: капітальний ремонт - заміна підлоги в спортивному залі Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ступенів у смт. Першотравенськ Баранівського району Житомирської області. Очікувана вартість: 803 тис. 989 грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 15 серпня", - йдеться в оголошенні на порталі Prozorro.

Як зазначено в оголошенні про проведення закупівлі, розмір бюджетного призначення на 2017 рік становить 250 тис. грн, кошторисна вартість закупівлі товару: 803 тис. 989 грн.

Нагадаємо, у червні 2016 року на капітальний ремонт покрівлі над спортивною залою Першотравенської загальноосвітньої школи витратили 910 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар