11 серпня 2017

ФК "Керамік" можуть не допустити до матчів II кола обласної Першості по футболу


Команда баранівського "Кераміка" має заборгованість перед обласною федерацією футболу і у разі невиконання фінансових умов може бути недопущена до матчів II кола обласної Першості по футболу.

Про це повідомляє сайт Житомирської обласної федерації футболу.

"Згідно Статті 16. Регламенту Чемпіонату та Першості Житомирської області з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року, у разі невиконання фінансових умов команди, які мають заборгованість, до матчів 2-го кола Чемпіонату та Першості Житомирської області з футболу – не будуть допущені", - йдеться у повідомленні.

Яе зазначається у повідомленні, заборгованість мають 12 команд, а саме: андрушівська "Фортуна", перший і другий склад новоград-волинського "Авангарду" і "Звягелю", коростенський "Мал", олевське "Полісся", врублівська "Зоря", черняхівський "Технічний ліцей", чуднівський "Тетерів", футбольний клуб "Бердичів" та баранівський "Керамік".

Нагадаємо, матчі II кола обласної Першості по футболу розпочнуться у суботу, 19 серпня. Баранівський "Керамік" прийматиме на своєму полі романівську "Зорю-Енергію". Після I кола ФК "Керамік" посідає 5 сходинку турнірної таблиці, маючи у своєму активі 18 очок.

Немає коментарів:

Дописати коментар