30 серпня 2017

До Дня міста Баранівка вулиця Європейська буде відповідати своїй назві, - Душко


Міський голова Анатолій Душко пообіцяв жителям громади, що до Дня міста Баранівка, яке цього року святкуватимуть у другу суботу вересня, вулиця Європейська буде повністю відповідати своїй назві.

Про це він заявив 24 серпня під час урочистого відкриття пам'ятника Тарасу Шевченку у сквері по вулиці Соборній у Баранівці.

"Хтось писав, що це не європейська дорога. Раніше ця вулиця мала назву Радянської. Це я придумав назву Європейської, бо у нас єдиний світлофор, вона надзвичайно коротка і у нас є всі підстави її привести до якогось там порядку. Я ще раз дякую філії райавтодору, яка зробила нам цю дорогу, найближчим часом будуть облаштовані тротуари. Хочу запросити всіх на День міста, який вперше відбудеться в другу суботу вересня, 9 вересня, і до цього часу вулиця Європейська буде відповідати своїй назві", - сказав Анатолій Душко.

Нагадаємо, капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Європейської у Баранівці розпочали 13 червня, закінчили - 2 серпня, а на сам ремонт використали 825,5 тис. грн.

6 коментарів:

  1. Анонім02.09.17, 07:35

    Булоб добре щоб душко відповідав посаді.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.09.17, 09:20

    За свою посаду говорять його справи якраз вулиця европейська е цьому приклад

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.09.17, 14:00

      Один кусок вулиці в триста метрів за сім років при владі - це справді гарний показник відповідності посаді.

      Видалити
  3. Анонім03.09.17, 15:41

    Чого ж один?А пам"ятник ? А фонтан ? А ГЕС яку теж видкриють ? Явно ви не справедливий критик Зрештою що зробили ви ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергій03.09.17, 20:40

      А, ну да, ще пам'ятник три роки рожав. Дякувати Богу таки родив і то під тиском громадськості. А от фонтан будувала церква, ГЕС якийсь Сайенс Іновейшн, при чом тут Душко? Вибачте, але при всій повазі до Душка, єдине що в нього виходить добре- це роздавати обіцянки.

      Видалити
    2. Анонім04.09.17, 00:13

      Чого ви причепилися? Кожен рік щось будується. Може не все доладньо виходить, не зовсім прозоро відзвітовується, але це краще ніж нічого. Бо це "нічого" у нас було багато років, просто не всі це пам'ятають.

      Видалити