24 серпня 2017

У Баранівці до Дня Незалежності урочисто відкрили пам’ятник Тарасу Шевченку


У Баранівці до Дня Незалежності у сквері по вулиці Соборній урочисто відкрили пам’ятник Тарасу Шевченку, а на міському стадіоні провели святковий концерт і фінал розіграшу Кубка громади з футболу.

Святкування розпочалося з виступу міського голови Анатолія Душка. Він привітав жителів міста та громади зі святом і нагородив окремих із них подяками та грамотами. Після чого відбулося театралізоване дійство «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» під час якого урочисто відкрили пам’ятник Тарасу Шевченку.

Право відкрити пам’ятнк надали: неодноразовій переможниці обласних та всеукраїнських конкурсів читців, присвячених дню народження Тараса Шевченка Вікторії Парфенюк, призерці Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка Дарині Арабській та переможниці обласного етапу всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, юній художниці Олександрі Муравській.

Продовжилось свято на міському стадіоні, де на городян чекав святковий концертний мистецько-благодійний захід «З вірою в добро» та фінал розіграшу Кубка Баранівської громади з футболу. Завершила свято молодіжна дискотека на літньому майданчику.







фоторепортаж дивіться тут

Немає коментарів:

Дописати коментар