13 червня 2017

У Баранівці почали капітальний ремонт однієї з центральних вулиць міста


У центрі Баранівки розпочали капітальний ремонт вулиці Європейська. Роботи виконує філія «Баранівський райавтодор». Наразі спецтехнікою зняли шар асфальтобетону та вирівнюють дорожнє покриття.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Найближчими днями проїзд по цій вулиці буде перекрито. Проводитиметься капітальний ремонт тротуарів та укладання нового твердого покриття. Однією із причин ремонту саме цієї вулиці є потреба у відведенні води. Частина її буде відведена на вул. Звягельську, а частина - на пров. Червоний. Невдовзі ділянка вул. Європейська від вул. Звягельська до вул. Поліська стане зразком євродороги у нашій громаді", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, частину робіт по облаштуванню тротуарів візьмуть на себе місцеві підприємці.



фото прес-служби міськради

4 коментарі:

  1. Анонім13.06.17, 16:10

    Зразком євродороги- це добре, а забори? Знизу європа, а зверху совок?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Там і на дорозі - СОВОК.
      Яке "безруке" виконує ті роботи?. Хто головний/другий/третій підрядник?

      Видалити
    2. Анонім13.06.17, 18:02

      Як робити - всі безрукі. Як писати - всі рукасті. Прийди зроби!

      Видалити
    3. Анонім14.06.17, 11:51

      На те й вибрали голову громади, щоб він вирішував такі питання, а не перекладав відповідальність на своїх виборців. От хай мер і зробить. І не просто євродорогу, як обіцяв, а ще й у євротерміни. А то в нас робиться все по-совковому: дорогу розрили, потім тижнями будуть шукати асфальт. У Європі одна розрита ділянка робиться за один день! Не маєте сил зробити швидко велику ділянку дороги - не беріться! Ремонтуйте стільки, скільки подужаєте, якщо вже так прагнете зробити людям краще, а не взяти відкати.

      Видалити