13 червня 2017

Баранівська громада отримає майже 9 млн грн субвенції на формування інфраструктури


Згідно розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури громад, Баранівська міська об'єднана територіальна громада отримає 8 млн 888,4 тис. грн.

Про це йдеться у постанові Кабміну «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад», опублікованій на Урядовому порталі.

32 об’єднані територіальні громади Житомирської області, які створені в 2015 і 2016 роках, отримають субвенцію на загальну суму 155 млн 132,4 тис. грн, із яких 8 млн 888,4 тис. грн направлять для Баранівської міської об’єднананої територіальної громади.

Цьогоріч у Кабміні уточнили напрямки, на які громади можуть направляти ці кошти.

Зокрема, громади отримають фінансове забезпечення для розробки проектної, містобудівної та планувальної документації, створення та модернізацію ЦНАПів, нове будівництво та ремонт вулиць, доріг, мостів, об’єктів водопостачання та водовідведення, об’єктів поводження з відходами та рекультивацію територій сміттєзвалищ, закупівлю шкільних автобусів, пожежної і спеціальної рятувальної техніки та пожежно-рятувального оснащення, спеціалізованих санітарних транспортних засобів для лікувальних закладів тощо.

2 коментарі:

  1. Анонім14.06.17, 21:15

    От з цієї субвенції знайдіть, пане мер, кошти на заміну ламп до вуличних ліхтарів, а то дочекатися не можна поки виділяться гроші- то все немає та немає, якісь листи-відписки гарно навчились складати.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім17.06.17, 22:18

    Оце буде дерибан. Космос хоч тепер зможе покрити свої борги перед Демяненком.

    ВідповістиВидалити