02 серпня 2017

Міськвиконком оголосив конкурс на посаду спеціаліста містобудування та архітектури


Виконком Баранівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста містобудування та архітектури. Документи приймають до 1 вересня, а сам конкурс відбудеться 4 вересня.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Виконавчий комітет Баранівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: спеціаліст містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.

Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в тому числі Microsoft Office
", - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 1 вересня. Конкурс відбудеться 4 вересня о 10.00.

Нагадаємо, наприкінці липня міськвиконком оголосив конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з організації ефективного використання енергії.

6 коментарів:

  1. Блін! Якщо у Баранівці і знайдеться архітектор, наприклад повернеться хтось із Києва, то де він стаж роботи у держслужбі має взяти? Чим не вгодила попередня робота за спеціальністю у госпозрахункових структурах? Це що конкурс для тих, хто раніше у відповідних районних відділах сидів?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім02.08.17, 23:24

    Пропоную послуги провидця - виграє Дума Людмила Борисівна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.08.17, 13:04

      Якраз тут провидець помиляється. Умови явно прописані під когось іншого, бо в Думи Л.Б. стаж роботи у держслужбі вже д-у-у-у-же солідний. Та й освіта в неї не одна. А тут достатньо тільки показати диплом так званого "Баранівського" Агроуніверситету (наприклад спеціаліста-землевпорядника) і одного року стажу у відділі благоустрою мерії. Факт, що переможе учасник молодої космічної команди. У добру путь, на... Марс.

      Видалити
  3. Анонім06.08.17, 18:16

    Думу геть!!! нехай собі спокійно жоживає останні дні в РДА і разом з Хімічем йде на смітник історії

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.08.17, 22:25

      На смітник історії давно пора Душку. Він вже обнаглів до предела.

      Видалити
    2. Анонім08.08.17, 12:49

      На смітник історії давно пора викинути Космоса разом з іншим космічним сміттям. Дума за весь період роботи в архітектурі видала тисячі документів на будівництво як громадянам так і підприємцям. Зате новостворений відділ архітектури у мерії, яким керує землевпорядник-трієчник з Ярунського технікуму не видав ще ні одного будівельного паспорта чи іншого документа, а тільки дерибанить землю громади. Люди змушені оформляти свої жилі будинки аж у Житомирській ДАБК, бо мерія набрала зо три сотні ледарів, яким платить космічні зарплати, але ні одного інспектора ДАБК.

      Видалити