27 липня 2017

Міськвиконком шукає спеціаліста з організації ефективного використання енергії


Виконком Баранівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з організації ефективного використання енергії. Документи приймають до 25 серпня.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Виконавчий комітет Баранівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: провідний спеціаліст з організації ефективного використання енергії відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради. Вимоги до кандидатів: повна вища освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста за кваліфікацією «економіст»; стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в тому числі Microsoft Office. При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад", - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 25 серпня. Конкурс відбудеться 29 серпня о 10.00.

16 коментарів:

  1. Анонім27.07.17, 21:31

    Пропоную послуги провидця - виграє Савич Юрій Ульяновиич.

    ВідповістиВидалити
  2. А прчому тут економічна освіта? Повинен бути "технарь".

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.07.17, 14:21

    ша! ша! Не пали кантору. Я сама хотів документи подавати на конкурс.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім28.07.17, 16:16

    організація ефективного використання енергії... А що є якась енергія крім 220 в розетці? Чи щоб компютери вчасно вимикали то треба окремий спеціаліст?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор28.07.17, 16:43

      Мається на увазі не лише електрична енергія. Наприклад енергія працівників міської ради. Вони всі молоді та енергійні, а енергію свою витрачають не зовсім раціонально. Тепер спеціаліст буде направляти цю енергію в правильне русло.

      Видалити
  5. Анонім28.07.17, 16:25

    Свінціцька могла б "потягнути" й сама...

    ВідповістиВидалити
  6. Наталия28.07.17, 18:30

    Первичные энергетические ресурсы — это нефть, природный газ, каменный и бурый уголь, горючие сланцы, торф (которые являются практически невозобновляемыми ресурсами литосферы), древесина (ресурсы биосферы — возобновляемые), а также гидроэнергия (ресурсы гидросферы, неисчерпаемые) и др. Запасы энергии атомного распада и ядерного синтеза являются физически неисчерпаемыми.

    Вплоть до начала XX в. основным энергетическим ресурсом на планете была древесина. Затем ее значение начало падать, и стал заметен первый «энергетический переход» — к широкому использованию угля. Однако на смену ему пришли добыча и потребление иных видов топлива — нефти и природного газа, использование ядерной энергии.
    Так же , в разумной среде, энергоресурсами являются вода- отопление, электроэнергия, водоснабжение, очистные сооружения (в своей мере, в зависимости от технологии).
    В общем, мне очень жаль, что в сарказме в первую очередь высмеяли сами себя- показав ограниченность знаний и не слегка зашоренность (это я про 220 в розетке, ежели что)..
    И да- 220-не в розетке..
    И в розетке не 220.
    Этот образовательный процесс можно продолжать до бесконечности..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.07.17, 19:23

      Образовательний процес аха-ха. Де він? Що ви тут написали самі, крім того що скопіювали з Вікіпедії? Два слова про розетку? Не смішіть і не намагайтеся здаватися розумнішою, ніж ви є насправді.

      Видалити
  7. Фокус Мондевович Форд29.07.17, 13:35

    Спіціяліст по інвістіціям підтягне ще одного спіціяліста на "Білому фордовому коні". І по скачуть . Гейш гей. Молода команда гроші громади не щитає. Хай щастить всім дивитися всю цю мелодраму за чужий рахунок. Запасайтеся попкормом. Буде цікаво .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.08.17, 16:55

      Фокусе Моддевовичу каво вы имеете ввиду

      Видалити
  8. Анонім29.07.17, 15:46

    Єдиний електрик, який обслуговував усі мережі вуличного освітлення Баранівки, трагічно загинув у Случі. Думаю, хлопці випивали після того, як виконали якесь особисте доручення мера, а він їм поставив за це могорич у робочий час. Тепер мерія шукає спеціаліста з енергоефективності з освітою економіста. Чи зможе такий спеціаліст обчислити й порівняти ККД вугілля та деревних пелет, щоб запропонувати, наприклад, яке паливо краще застосувати для обігріву приміщень? Це вже навіть не смішно, хоч клоунада триває.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.07.17, 18:52

      якщо економіст, то вигідність застосування палива розрахувати зможе. Це якраз і робота економіста - визначити кращий варіант

      Видалити
    2. Анонім30.07.17, 12:12

      Та економіст мерії не відрізнить ККД від УЗД. Що там говорити, коли навіть мер економічну освіту здобув заочно???

      Видалити
  9. Анонім03.08.17, 08:01

    Стільки дебілів і всі тут. Цей сайт для них як мед для мух.Ух

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.08.17, 10:38

      Тебе не вистачало. А тепер, завдяки тобі, стало ще на одного більше.

      Видалити