19 серпня 2017

Баранівські лісівники відкрили у селищі Полянка новий рекреаційний майданчик


18 серпня у селищі Поланка відкрили рекреаційний майданчик «Лісова поляна». На захід завітали керівники Баранівського лісмисгоспу, представники міської та районної влади, жителі селища.

Майданчик створили баранівські лісівники, тож до присутніх звернувся директор лісмисгоспу, депутат міської ради Анатолій Остудімов.

«Не тільки наше підприємство, а й лісгоспи усієї України практикують створення таких площадок у лісфонді для того, щоб людина могла зайти, відпочити і подивитися наочну агітацію. Тут написані правила поведінки в лісі, куди телефонувати у випадку пожежі, які гриби їстівні та інше. Це ми робимо в першу чергу для жителів населеного пункту.

У нас в кожному лісництві є такі зони, у лісі створені рекреаційні ділянки. А це вже більш класичний варіант, самий новий, насичений. Тут, як бачите, використано дорогі матеріали, покриття. Працювали на рекреаційній ділянці ваші земляки. Вони її своїми руками будували. Тому давайте при користуванні цінити їхню працю», - сказав Анатолій Остудімов.

Також до присутніх звернулися: заступник голови райдержадміністрації Оксана Бабінець, голова районої ради Сергій Мялківський та міський голова Анатолій Душко.

З нагоди відкриття майданчика «Лісова поляна», місцеві господині приготували вареники, якими пригощали всіх, хто прийшов на відкриття нового місця відпочинку.

"До створення майданчика підійшли по-господарські, продумали все до дрібниць. Тут є альтанки, гойдалки, ігрові майданчики, наглядна агітація та інші архітектурні дрібнички, що створюють завершений ландшафтний об'єкт. Сподіваємось, що створений руками лісівників майданчик буде довго радувати жителів навколишніх населених пунктів і вони з відповідальністю та повагою оцінять старання лісівників", - кажуть лісівники.






   прес-служба Баранівського лісмисгоспу

Немає коментарів:

Дописати коментар