19 серпня 2017

У Баранівському районі мисливець застрелив вовка, який пошматував 8 овець


14 серпня у селі Мокре Баранівського району місцевий мисливець застрелив вовка, який за останні декілька тижнів пошматував 8 овець. Наступного ранку вбиту тварину доправили на утилізацію.

Про це місто Баранівка повідомив мисливець Анатолій Порошинський.

«У неділю я чергував біля комбайнів. Взяв із собою рушницю, у нас вчора відкрився сезон полювання. Стою на перельоті у качок, дивлюсь у бінокль - вовк по полю бігає. Мабуть після дискових борон мишей збирав, там тракотри вдень працювали. Бігав туди-сюди і до мене прибіг, метрів 30-35, я його і стрелив. За ним давно полювали, він у нас за останні декілька тижнів в одного господаря 8 овець пошматував», - розповів Анатолій Порошинський.

Наступного ранку вбитого вовка забрали представники районного товариства мисливців та рибалок. За словами голови товариства Віталія Старушко, вбиту тварину утилізували.

"Вовка ми забрали на утилізацію. Дорослий вовк, кілограмів 40-45. У лісгоспі, за річкою, то там багато вовків є, а у нас тут на території майже нема. Відколи я працюю головою спілки, а це вже 7 років, жодного вовка ми не зустрічали", - розповів Віталій Старушко.

5 коментарів:

  1. Анонім21.08.17, 13:03

    утилізували - тиждень пролежав у морозилці і на сайті OLX за 300$ продали

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.08.17, 17:08

      Це правда, я теж бачив це оголошення на ОЛХ. Цікаво, хто "утилізував" цього вовка на сайті, мисливець чи УТМР?

      Видалити
  2. Анонім25.08.17, 21:58

    Мисливець про те куди поділи вовка навіть і не знає. Бо вовка приїхали в с. Мокре і забрали точно! Заслуга мисливця - що застрелив, а все інше взяли тим кому треба!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.08.17, 00:24

      Хто б це не був, нехай ці гроші віддадуть власнику пошматованих овець.

      Видалити
  3. Анонім26.08.17, 17:59

    Я вже прям бачу, як гроші передають чи мисливцю, чи власнику пошматованих овець, чи ще кому небуть! Той хто його продав (якщо продав) вже їх пропив, ну чи просто в карман собі положив!

    ВідповістиВидалити