24 липня 2017

Нещасний випадок з електриком Баранівської міськради розслідуватиме спецкомісія


Управління Держпраці у Житомирській області розбиратиметься з нещасним випадком, що стався з електриком Баранівської міської ради, який залишив робоче місце, пішов купатися на річку Случ і потонув.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Держпраці.

"Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку, що стався з електриком Баранівської міської ради. 20 липня 2017 року електрик Баранівської міської ради залишив робоче місце і пішов на річку Случ. Крик про допомогу почули працівники міськради, які знаходились неподалік. Вони попливли до нього, дістали на берег і викликали швидку. Лікарі, які прибули на міце події, констатували смерть працівника. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 липня у Баранівці в річці Случ втопився 61-річний місцевий житель.

7 коментарів:

  1. Анонім25.07.17, 10:09

    прикрий випадок, шкода чоловіка, але виявляється, він не один того дня "...залишив робоче місце і пішов на річку Случ", неподалік знаходились ще й інші працівники міськради, все правильно, чого ж вони мають весь час товктись на тій роботі, літо за вікном...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.07.17, 19:36

      Тож для цього і комісію створили, нехай розбирається. Чоловіка звичайно шкода і його не повернеш, але принаймі може хоч роботодавців приведуть до тями. Щоб ті навели порядок на робочих місцях. Бо куди не прийдеш, то дуже рідко когось можна застати на своєму робочому місці. Як не в перукарні, то в магазині. Колись, кого ловили в робочий час десь по місту, то ледь не підсудне діло було.

      Видалити
    2. Анонім25.07.17, 20:16

      Да,безвідповідальність до роботи панує...

      Видалити
    3. Він був електрик міської ради, його робоче місце- обєднана територіальна громада міста Баранівка, а не кабінет який він залишив за власним бажанням.

      Видалити
  2. Анонім25.07.17, 20:18

    Чомусь в наш час за робочі місця не переживають

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім26.07.17, 19:11

    А ніхто не додумався навіть думку допустити, що стільки робітників одночасно не може знаходитись не на робочому місці. Запитайте но в їхнього керівника про те, чому там були люди, що вони там робили. Найкраще запитайте в мера Баранівки. На 99% я впевнений, що без нього там не обійшлося. І проводьте розслідування гарненько, з прискіпливим ставленням до усіх дрібниць, а не так, як вміють. Будете приємно здивовані. Ось тут головешки і полетят.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.07.17, 00:52

      А ти як щось знаєш то кажи! Що за загадки? День народження чиєсь відмічали на березі всім колективом разом з иером чи що? Не здивуюсь, на нього це схоже.

      Видалити