01 липня 2017

Баранівську гімназію термомодернізують за кошти фінансової корпорації НЕФКО


Північна екологічна фінансова корпорація НЕФКО погодила кредитування проекту «Капітальний ремонт будівлі Баранівської гімназії – заходи з енергозбереження (термомодернізація)».

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

У результаті тендеру на вибір консультантів та згідно рішення НЕФКО консультантом для підготовки бізнес-плану та наступної підтримки проекту призначено компанії Sweco та Garde. Робоча зустріч з представниками вищезазначених компаній відбулась 20 червня.

З метою якнайшвидшого впровадження та для ефективної реалізації проекту і встановлення робочих комунікацій створено Групу реалізації проекту, яка складається з фахівців, що безпосередньо будуть займатися даним проектом. Спеціалісти Баранівської міської ради та відділу освіти надали консультантам та технічним експертам вищезазначених компаній інформацію та базові документи, необхідні для підготовки бізнес-плану.

Під час зустрічі обговорили правила закупівель в рамках проекту та терміни впровадження заходів з енергозбереження, наголосили на потребі у календарному плані реалізації проекту та проведенні енергоаудиту приміщення, визначили напрямки подальшої роботи. Після чого представники компаній НЕФКО, Sweco і Garde оглянули будівлю Баранівської гімназії.





фото прес-служби міськради

4 коментарі:

  1. Анонім06.07.17, 16:44

    Так цей кредит треба ще буде віддавати, причому з процентами та ще й у валюті. Ще попередній кредит НЕФКО не сплатили, а вже беруть другий, та ще й аж на 15мільйонів. Дерибан та й годі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.07.17, 19:12

      А що ви пропонуєте, коли модернізувати заклад треба, а грошей на це у міському бюджеті немає. Наскільки я розумію, НЕФКО саме такими проектами займається і бере самий малий відсоток, то чого б і ні?

      Видалити
    2. Анонім06.07.17, 22:50

      Як це в бюджеті міста таких грошей немає, коли мер хвалився, що бюджет громади тепер більше 100мільйонів??? Хай перестане роздувати штат, платити захмарні премії, тоді й без кредитів можна буде зробити термомодернізацію гімназії. А куди подінуть майже 9 мільйонів державних грошей на інфраструктурні проекти? Звичайно взяти кредит - найлегший вихід... для дурнів. Але ошуканою вийде громада, а не той, хто брав цей кредит.

      Видалити
    3. Анонім07.07.17, 00:30

      Було б непогано, якби хтось із мерії пояснив за це нефко, відсотки і в чому вигода. Але мер заборонив всім не те що писати, а навіть читати цей сайт.

      Видалити