30 червня 2017

Винуватця смертельної аварії у Баранівці засудили до понад 3 років ув'язнення


Чоловіка, який наприкінці листопада 2016 року керуючи автомобілем у стані алкогольного сп'яніння насмерть збив велосипедиста і втік з місця пригоди, суд покарав позбавленням волі строком на 3 роки 6 місяців.

Про це повідомляє Новоград-Волинська місцева прокуратура.

"Новоград-Волинською місцевою прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя Полонського району, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вчинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої помер житель Баранівки. Злочинець з метою уникнення відповідальності зник з місця події.

Прокурором доведено вину громадянина у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого та у залишені без допомоги потерпілого, який перебував в небезпечному для життя стані (ч.1 ст.135, ч.2 ст.286 КК України).

Винному призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки
", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 листопада 2016 року у Баранівці «Жигулі» насмерть збили велосипедиста. Водій авто зник з місця аварії, але за кілька десятків кілометрів потрапив у ще одне ДТП.

Немає коментарів:

Дописати коментар