30 червня 2017

У Баранівці на міському стадіоні провели фінал Кубку Житомирської області по футболу


28 червня на міському стадіоні провели фінал Кубку Житомирської області по футболу «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», за який боролися новоград-волинський «Звягель» та ФК «Полісся» (Ставки).

Гра закінчилась з рахунком 2:0 на користь футболістів «Полісся».

На шляху до фіналу команді зі Ставків вибила з розіграшу чинного володаря кубку СК "Коростень", а звягельчани впевнено здолали іншого фаворита - "Полісся" (Городниця).

Долю матчу було вирішено вже в першому таймі. На 18 хвилині після подачі кутового Влад Весельський головою відправляє м'яч у ворота звягельчан і відкриває рахунок в матчі. А на 39 хвилині все той же Весельський оформлює дубль знову при розіграші кутового. Цього разу він опиняється першим на добиванні і пробиває низом по центру між ніг воротаря. У другому таймі звягельчани спробували відігратися, але їх запалу вистачило на половину тайму. Втім відіграти бодай один м'яч у них не вийшло. У підсумку 2:0 на користь "Полісся".

По завершенню матчу відбулася церемонія нагородження. Футбольнмй клуб "Полісся" (Ставки) отримали головний трофей - Кубок Житомирської області 2017 року.







відео телеканалу СК1, фото - ЖОФФ

8 коментарів:

  1. Анонім01.07.17, 10:24

    Хіба тільки футбол був було все чудово. Молодці організатори

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.07.17, 19:29

      Перед футболом ще було святкування 49-річчя нашого стадіону, яке наш космічний прибулець чомусь назвав 50-річчям. Мабуть, щоб гарно звучало. Нічого такого, пройшла колона спортсменів, їх потім нагородили всякими грамотами і типу концерт був. А от футбол був класний, це да!

      Видалити
  2. Воротар04.07.17, 12:58

    Футбол бомба футболісти клас. Кубок Небесної Сотні і Ошатюк Надія - нехлюйство і зневага до нашої пам'яті. Дякувати вам хлопці з мячем.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.07.17, 20:40

    Все було на найвищому тож не щукайте причини аби спаскудити свято Нехлюйство та зневага вам холуям що прийшли та обгадили

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.07.17, 23:41

      Футбол був на найвищому рівні, а все решта - на рівні совка, десь так рік 1975.

      Видалити
    2. Анонім07.07.17, 08:19

      Визначення з совком сто відсотків.

      Видалити
  4. Анонім07.07.17, 07:29

    Совок -це ти козел старий бо памятаеш 1975

    ВідповістиВидалити
  5. Майте рівень в висловах. А совок це не образа це діагноз . Суспільство змінюється навіть у нашій полісській провінції . Ніхто не заперечує право на життя і власну думку Надії ошатюк. Але !!!!!!!!!! Куди ми йдемо...... всі наші антиукраїнські районні посадовці десятиліттями сидять в кріслах і дбають тільки про їх мягкість. Хто не знає про героїв і організаторів антимайдану в районі???? Знають всі. Затерлося і вже вони в новій шкурі. Але!!!!!! Хто це допустив? Суспільство. Своєю інертністю і байдужістю. А вони активні і далі паразитують. Сміються. Отримують державні нагороди. ЖИРУЮТЬ. Все в корупційній багнюці. Просимо в Бога розуму. Будуймо нову Державу. Дякую хто прочитав.

    ВідповістиВидалити