24 липня 2017

Баранівська РДА отримає 500 тис. грн на відбудову згорівшого житлового будинку


Депутати Житомирської обласної ради спрямують 500 тис. грн Баранівській РДА на співфінансування відновлювальних робіт після пожежі у двоповерховому житловому будинку в селищі Довбиш.

Про це повідомила директор департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації Ганна Ємченко під час засіданні постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності Житомирської облради, яке відбулося 24 липня.

«За другий квартал обласний бюджет має додатковий фінансовий ресурс – 29 млн 706 тис. грн, з яких 25%, а це 7,4 млн грн спрямовуються депутатам на виконання їхніх власних депутатських повноважень. Решта 22,2 млн грн спрямовуються облдержадміністрацією спільно з обласною радою на потреби області», – повідомила Ганна Ємченко.

Зокрема, 900 тис. грн спрямують на купівлю автомобіля для ситуаційного центру поліції, 250 тис. грн на заходи з техногенної та пожежної безпеки, 500 тис. грн Баранівській РДА на співфінансування відновлювальних робіт у багатоквартирному будинку в смт Довбиш, 146,5 тис. грн для кардіохірургічного відділення на витратні матеріали та 360 тис. грн на штучні клапани, 60 тис. грн для ремонту свердловини в селі Липники Лугинського району.

Крім того, держава надає області чотири види субвенції: 202,1 тис. грн на вибори у Швайківській сільській раді Бердичівського району та Головківській сільській раді Малинського району; 52 млн грн на погашення різниці в тарифах на теплову енергію, водопостачання та водовідведення; 13 млн на придбання житла сім’ям загиблих учасників АТО, інвалідам I-II групи та тим, що втратили нижні кінцівки; 561,6 тис. грн на освіту та 150 тис. грн на грошову оцінку земель у Бердичівському та Малинському районах.

Нагадаємо, 7 липня у селищі Довбиші вщент згорів двоповерховий житловий будинок.



фото прес-служби облдержадміністрації

1 коментар:

  1. Анонім25.07.17, 08:45

    "Вщент" вигоріло лише 2 квартири на другому поверсі з 13 квартир двоповерхової будівлі.

    ВідповістиВидалити