08 липня 2017

У Баранівському районі в квартирі двоповерхового будинку загорівся газовий балон


7 липня у селищі Довбиш сталася пожежа в квартирі двоповерхового житловому будинку. Рятувальники, прибувши на місце події, з'ясували, що горить газовий балон в одній із квартир на другому поверсі.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

7 липня о 17:40 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку в смт Довбиш Баранівського району. На місце події виїхало відділення рятувальників 29 професійного пожежного поста. Ними з’ясовано, що горить газовий балон в одній із квартир на другому поверсі. Всередині оселі спостерігалося сильне задимлення.

Керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити ще один автомобіль з пожежного поста та ланку газодимозахисників з 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Одночасно з охолодженням балону рятувальники оголосили про евакуацію жильців. Міжкімнатні перегородки та перекриття були дерев’яні з пустотами, тому полум’я швидко поширилося на дах і почало розповсюджуватися по всій його площі.

Рятувальники поставили один автомобіль на вододжерело (річка) і проклали магістральну лінію з 8-ми рукавів, тим самим забезпечили безперервну подачі води до місця події.

За даними пожежних, о 19:15 пожежу локалізували, а о 22:50 - повністю ліквідували.

Пожежникам вдалося врятувати 7 квартир на 1-му поверсі. Однак вогонь знищив покрівлю, пошкодив 95 кв.м покриття та приміщення в 6 квартирах на 2-му поверсі.

Загиблих та травмованих не виявлено. На ліквідації пожежі працювало 13 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Наразі всі обставини пожежі з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, 7 червня у селі Смолдирів двоє чоловіків ледь не спалили магазин.



фото прес-служби У ДСНС в Житомирській області, відео - Житомир.info

Немає коментарів:

Дописати коментар