18 липня 2017

Вночі на міському сміттєзвалищі Баранівки вивантажити 20 тонн львівського сміття


У ніч на 18 липня на міському сміттєзвалищі неподалік Баранівки виявили близько 20 тонн твердих побутових відходів. Серед викинутого сміття поліцейські знайшли фіскальні чеки з адресою міста Львів.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"18 липня о 11:13 до чергової частини надійшло повідомлення від 35-річного мешканця Баранівки, про те, що він виявив на міському сміттєзвалищі велику кількість викинутого сміття. Виїхавши на місце події поліцейські встановили, що в ніч з 17 на 18 липня невідомі особи викинули велику кількість сміття вагою близько 20 тонн на міському сміттєзвалищі, яке розташрване між містом Баранівска та селом Зеремля Баранівського району. На місці пригоди виявлено та вилучено фіскальні чеки з адресою міста Львів. Наразі проводяться оперативно-слідчі дії для встановлення всіх причетних осіб", - йдеться у повідомленні.

У Баранівській міській раді на рахунок скинутого вночі сміття кажуть, що для них це є "сюрпризом". Однак зізнаються, що отримували лист від мера Львова Андрія Садового, в якому він просить допомогти у захороненні твердих побутових відходів з міста Львів.

"До Баранівської міської ради надійшов лист від мера Львова Андрія Садового, в якому він просить допомогти у захороненні твердих побутових відходів з міста Львів на нашому полігоні з можливістю укладання довгострокових угод, гарантуючи оплату усіх витрат із цим пов’язаних. Дане питання було включено в порядок денний 8 сесії Баранівської міської ради у розділі «Різне». Вчора, 17 липня, під час сесії звернення Садового було озвучено.

Депутат міської ради від «Об'єднання «Самопоміч» Віктор Курбатов повідомив, що ця проблема вже вирішена і її не потрібно навіть піднімати на сесії. Тому депутати не обговорювали дане питання. А сьогодні вранці на нас чекав «сюрприз»: працівники відділу благоустрою виявили на сміттєзвалищі близько 20 м3 твердих побутових відходів. На дорозі залишилися чіткі відбитки коліс автомобіля. Серед сміття є папери, чеки, конверти та ін., написи на яких вказують на те, що цей «подарунок» зі Львова", - розповіли у міській раді.

Депутат Баранівської міської ради від «Об'єднання «Самопоміч» Віктор Курбатов у своєму коментарі місто Баранівка повідомив, що розгляд даного питання на сесії був неактуальним, оскільки мер Львова Андрій Садовий вже не має відношення до львівського сміття, бо це питання з кінця червня перейшло до компетенції Львівської облдержадміністрації.

"Оскільки питання львівського сміття з кінця червня перейшло до компетенції органів державної влади, а саме: Львівської облдержадміністрації, то і розглядати звернення слід від них, а не від Львівської міської ради. Додатково наголошую, що перед даною проблемою може опинитися будь-яке місто України. У зв'язку з чим мною було зроблено депутатське звернення щодо розгляду даного листа (хоча і не від актуального заявника) на черговому засіданні міськвиконкому, що є виключно його компетенцією, згідно пунтку 6 статті 30 Закону України про місцеве самоврядування в Україні", - сказав Віктор Курбатов.

45 коментарів:

  1. Анонім18.07.17, 21:30

    Звідки львівські водії дізналися, де саме знаходиться баранівське сміттєзвалище? І чому це сміття не виявив диспетчер сміттєзвалища Стасюк, який отримує за це зарплату з бюджету, а виявив невідомий 35-річний житель Баранівки? Щось тут попахує договорняком між мерією і фірмою, яка привезла це сміття. Бо в інших районах області вони його викидали, де попало. А тут привезли прямісінько на сміттєзвалище, та ще й відразу після засідання сесії, на якій мала бути вирішена подальша доля цього сміття.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.07.17, 22:59

      Справді, щось тут забагато збігів, хтось взяв бабло, і це, напевно, не Стасюк. Кортить нашого головного сміттяра заробляти на всякій нечисті - поки Еконова "зависла", давай інше лайно звозити, побачимо як виконком засяде, тоді картина проясниться. А Самопоміч, як і Укроп байстрюки одного татка Коломойського, то ж така співпраця зрозуміла, проте, висновки робити зарано...

      Видалити
  2. Анонім18.07.17, 21:46

    Вже й до нас добралися. Чого ніхто нічого не може зробити з цим Львовом і його сміттям? Мало нам того що нам Случ втравили то на тобі ще й це.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім18.07.17, 22:01

    Кончена самопоміч разом з садовим, то може йому ще й медаль дати за вміння переводити стрілки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 11:20

      Самопоміч звісно кончена в державних масштабах, а її представники в Баранівці (Т.Кравчук та В.Курбатов) теж імпотенти знатні, крім язиком тріпати на інше розуму не вистачає. І дуже імовірний варіант що саме з їхньї мовчазної згоди і матеріального інтересу львівські водії сміттєвозів не заблукали вночі і точно потрапили на баранівське сміттєзвалище в потріний час

      Видалити
    2. Анонім19.07.17, 14:04

      точно! Кравчучка живе на зеременській вулиці, вийшла вночі і показувала дорогу на звалище! А Курбатов їхав попереду.Душко на камерах спостереження це побачив і заяву в поліцію написав.

      Видалити
  4. Анонім18.07.17, 22:29

    Львівське сміття вже в Баранівці? Вот это поворот!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім18.07.17, 23:14

    Це не самопоміч кончена, це наш мер к....ний, який продався за фуру сміття... І сам мабуть особисто провів на сміттєзвалище!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім19.07.17, 00:15

    По-перше, перестаньте обзиватись. По-друге, мер тут ні до чого. Адже логічно, що якщо б мер був "до чого", то це сміття вивезли б тихенько (власне як і зробили) АЛЕ про це ніхто б нічого не знав. І, тим паче, нікуди б не повідомляв. А тут прямо і міліція і журналісти і всі всі всі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 13:48

      "...о 11:13 до чергової частини надійшло повідомлення від 35-річного мешканця Баранівки, про те, що він виявив на міському сміттєзвалищі велику кількість викинутого сміття." - зауважте не від працівника мерії, який там працює з 8 чи 9 години ранку, тому висновок простий - акція санкціонована і проплачена, тепер ще й за звалищем маємо пильнувати, бо ці коломойшські вилупки здатні на все.

      Видалити
    2. Павло19.07.17, 14:10

      А хто сказав, що 35-річний мешканець Баранівки не може бути працівником мерії? Інше питання, чого він відразу вранці не повідомив поліцію, а лише об 11:13? Мабуть спочатку в мерію звітував, а вже потім, коли отримав команду заявити у поліцію, тоді і заявив. Іншого варіанту я не бачу.

      Видалити
    3. для Павла20.07.17, 00:06

      протокол сказав, бо якби заявником був працівник звалища(тобто службова особа), то це було б зафіксовано в протоколі неодмінно, а не якийсь мешканець Баранівки, тут без варіантів...

      Видалити
  7. Іван Душко19.07.17, 00:18

    Немає там Ковальського?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 07:02

      А при чому там ковальський??? Що може добре сміття кидати лопатою???

      Видалити
    2. Душко І.О.20.07.17, 16:59

      Коментар від 0-18 не писав.Знайомий просвітив тому і подивився.Ковальський тут взагалі нідочого.А по темі хтось правильно орієнтується.Сміттям опікується Зубко наш земляк.Гундич його протеже так що сміття буде по всій області і в нас теж.

      Видалити
    3. Анонім21.07.17, 23:44

      Думала, що у нас в громаді один Павлик Морозов, зарічанський, але бачу, що і таборці мають хороший потенціал...

      Видалити
  8. Сергій19.07.17, 00:48

    А я думаю, що хтось із мерії, необовязково навіть мер, взяв грошики, дозволив вивезти нам це сміття, а потім сам же підняв кіпіш. Саме тому, що не скинули це сміття десь в полі чи лісі, а гарненько на звалищі, щоб потім навіть не треба було його на це саме звалище перевозити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 01:10

      Тобто якщо це сміття викинули би десь в лісі, то у вас би підозри ні на кого не було? Але навіть якщо хтось і причетний до всього цього, то хіба це головне? Мені здається, шо це все дрібниці, а головне те, що це сміття вже давно розвозять по всій Україні і ніхто нічого не може з цим зробити.

      Видалити
  9. Анонім19.07.17, 07:01

    Пане Стасюк!! Да установи ти там на своєму аєродромі нормальний шлагбаум да посади якогось "божого одуванчика" який буде вночі чергувати і питання буде вирішене!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 11:24

      Курбатова з Кравчучкою там посадити !!! нехай охороняють Баранівку від лайна самопомочі!!!!!!!!!

      Видалити
    2. Анонім19.07.17, 12:24

      До чого тут Самопоміч, якщо питанням львівського сміття займається Львівська облдержадміністрація. Ідіть до біса зі своєю політикою.

      Видалити
  10. Анонім19.07.17, 09:18

    До чого ми дожилися? Ще недавно ми були екологічно чистим регіоном. А зараз річки мертві, сміття звозять, скоро ще еконова запустить свій утилізатор і що маємо? Мертву воду, землю в мусорі і отруєне повітря. То нашо така влада? Треба її саму погрузити на камаз і як це львівське сміття вивезти на мусорку.

    ВідповістиВидалити
  11. Володимир19.07.17, 10:44

    Міська рада сама себе спалила. Навіть грамотно відмазатись не хватає мізків. Явно знали, що сміття везуть, тому на сесії про лист Садового і згадали для галочки. Ну і вершина палева - відвантажене прямо на свалку сміття.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 11:23

      а на сесії саме Курбатов завірив всіх що питання львівського сміття не актуальне. Мабуть щось знав....

      Видалити
    2. Анонім19.07.17, 12:19

      Ви читати вмієте? На сесії Курбатов завірив, що до розгляду не актуальний лист Садового, а не питання львівського сміття. Це брехлива міська рада так все перекручує. Така собі недолуга спроба замести сліди своєї злочинної діяльності....

      Видалити
    3. Анонім19.07.17, 12:28

      Курбатов завірив всіх що Садовий вже не займається сміттям у Львові, а займається цим Львівська ОДА. Тож нехай збігає до товариша свого батька Вільчинського і дізнається чи не з дозволу Баранівської адміністрації ми отримали "подарунок" від Львівської адміністрації

      Видалити
    4. Анонім19.07.17, 16:57

      Щось я не зрозумів, хто займається сміттям в Баранівці, курбатов чи стасюк?

      Видалити
  12. Не може бути,щоб в районі щось діялось без відома влади.І тому ясно,хто "нагрів " на цьому руки...Случ,потім Львів,а далі "Еконова"...Потрібно поставити ультиматум-ще один такий випадок по екології - і нам така "влада" не потрібна.ПРАВДА?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 12:22

      А де ж міжвідомча комісія під головуванням Вільчинського ??? і щось не чутно про її результати роботи по Понінківській фабриці

      Видалити
  13. Анонім19.07.17, 13:07

    Дійсно, вчора виявили тверді побутові відходи поблизу сміттєзвалища, добре, що хоч ні де не в лісі. Одна з камер зафіксувала, як їхала фура зі сторони Житомира в супроводі легкової машини, де двоє молодиків, гарно одягнених показували направлення водію вантажівки. Наразі ми опрацьовуємо й інші відео з камер спостереження. Вже написали заяву до поліції, і я думаю, що навіть визначимо мобільні телефони тих молодиків, бо на одній з камер видно номера автівки. Анатолій Душко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло19.07.17, 14:20

      "я думаю, що навіть визначимо мобільні телефони тих молодиків, бо на одній з камер видно номера автівки" Де логіка?

      Видалити
    2. Анонім20.07.17, 17:06

      Пане Душко ця машина разом із легковою яка її супроводжувала стояла в центрі весь день і нікому до неї не було ніякого діла. А ви по камерам її шукаєте.

      Видалити
  14. Анонім19.07.17, 13:54

    За обідню перерву душкова молода команда настрочила досить "гарних" коментарів на адресу Курбатова Віктора.Це в їх стилі. Та задля справедливості нехай напишуть,що всі депутати сказали,що це питання вже не актуальне, а заступник міського голови щей додала,що це вже не питання Садового. То чому все каміння на Самопоміч? Можливо тому, що мер ненавидить не Самопоміч, а людей,які пов'язаніз цією політичною силою. Тому і Кравчук згадали тут не раз.

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім19.07.17, 18:19

    Дивіться глобальніше на тему...спочатку засралося зразкове місто України львув...тепер зразкове місто загадить всю Україну...і підемо засрані по самі вуха у Європу...нам там будуть дуже раді...Слава! кому? чому? і за що?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.07.17, 23:49

      ти сам хоч втямив, що тут хотів сказати, глобаліст обкурений

      Видалити
  16. Анонім19.07.17, 20:43

    Потрібно подарувати для Львова Баранівський утілізатор.негайно скликати сесію і вирішити цю проблему.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор19.07.17, 21:38

      Це найкращий коментар! Підтримую цілком і повністю!

      Видалити
  17. Анонім19.07.17, 22:08

    Цирк на дроті. У нас мер "злегка" не в собі, але за це чомусь ніхто не переймається.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.07.17, 16:06

      Біда тут не в мерові, бо він сьогодні мер, а завтра вже ні, біда в тому лохтораті, що за нього голосував, ось він тут назавжди, і він буде завжди голосувати за таких... забракло слів

      Видалити
  18. Анонім20.07.17, 09:44

    До кінця року кожен район повинен прийняти по машині сміття зі Львова така негласна вказівка губернатора головам адміністрацій. Так що як машина потрапила на звалище зрозуміло.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.07.17, 21:39

      Губернатор дає вказівки як головам районів, так і головам ОТГ. І Душко недавно хизувався дружбою із Зубком. Тепер справді зрозуміло, звідки сміття в Баранівці. А ще Душко дуже любить чорну касу. Тому можна припустити, що він поклав собі в кишеню грошики за це сміття, а потім рішив все звалити на Самопоміч або на когось іншого. Це в його репертуарі. Бо чому ж тоді міська рада яка має на своєму балансі сміттєзвалище, так і не повідомила про цей випадок поліцію? Тим більше, що на сміттєзвалищі є працівники мерії, які вже о 8:00год. повинні були виявити сміття і повідомити про це поліцію. Але поліцію повідомила не мерія, а 35-річний громадянин. Так що Душко і компанія, не брешіть!

      Видалити
    2. Анонім20.07.17, 23:37

      Анонім 09:44 це ти сам придумав, чи хтось надоумив?

      Видалити
    3. Анонім24.07.17, 12:30

      Якщо така вказівка насправді є, то чому в інші райцентри не привезли?

      Видалити
  19. Земляк24.07.17, 13:48

    Привезли але в тих районах проживають помірковані та розумні люди. А в Вашому вибачте в Нашому районі живуть як ви самі пишете Барани в чанах. Вам вибачте чи свято зроблять чи недай боже проблема виникне а чи взагалі буде все супер недовольних буде масса винних ви завжди знайдет. Одним словом баранячий район.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марко25.07.17, 09:37

      як тобі, земляче, вдалося опанувати алфавіт з такими мізками?

      Видалити