03 червня 2017

Губернаторів двох областей проситимуть допомоги в очищенні русла річки Хомора


Звернутися до Хмельницької та Житомирської облдержадміністрацій з питанням спільного вивчення проблеми, розробки та реалізації заходів з очищення русла річки Хомора, яка забруднена неочищеними стоками.

Таке рішення прийняли під час зустрічі керівництва Першотравенського заводу електротехнічного фарфору, Понінківської картонно-паперової фабрики, активістів та представників влади, яка відбулась 2 червня у селищі Понінка.

Також було вирішено створити робочу групу з вивчення питання екологічного стану річки Хомора та шляхів його покращення і моніторингову групу для контролю виконання робіт з покращення функціонування очисних споруд Понінківської картонно-паперової фабрики.

Крім того, учасники зібрання мають вирішити питання надання технічної допомоги для чистки річки Хомора в рамках підписання Договору соціального партнерства із громадами Понінки та Першотравенська і запланували взяти участь у зустрічі активу Першотравенська та Баранівки, яка відбудеться 6 червня у селі Глибочок Баранівського району.


2 коментарі:

  1. Анонім03.06.17, 23:22

    Які робочі групи!Жараним запахло, то тіпа Понінка готова до співпраці.06.06.2017 перекриття дороги с.Глибочок. 07.06.2017р.Страйк під каб.міном м.Київ. Хмельницька обл.-повина знайти виновного в забруднені, та раз і назавжди усунути проблему-НЕГАЙНО!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім04.06.17, 10:58

    За фактом забруднення невідомою речовиною річки Хомора розпочато досудове розслідування, в рамках якого керівництво Понінківської картонно-паперової фабрики викликали на допит, але ті не з’явилися.
    Про які домовленості з бл.....и може йти річ ?

    ВідповістиВидалити