03 червня 2017

У Баранівському районі двоє чоловіків обікрали підприємство, на якому працювали


У селі Смолдирів Баранівського району двоє чоловіків обікрали підприємство, на якому працювали, причому один із них - охоронцем. Крадіїв затримали. Нині триває з’ясування всіх обставин події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

"2 червня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку з території місцевого сільськогосподарського товариства зерна та вікосуміші. Поліцейські з’ясували, що до крадіжки причетні працівники цього ж підприємства, причому один із них працює… охоронцем. Розпочато розслідування", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події працівники поліції з’ясували, що з території товариства, розташованого у селі Смолдирів Баранівського району було викрадено 4 мішки зерна пшениці та 2 мішки вікосуміші. Загальна сума збитків склала 1300 гривень.

Провівши низку необхідних оперативних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетні двоє місцевих жителів, віком 23 та 32 роки. Обоє працюють на цьому ж підприємстві, причому обов’язком старшого було запобігати крадіжкам.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Відповідно до частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, чоловікам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Немає коментарів:

Дописати коментар