02 червня 2017

«Вільні козаки» з Першотравенська взяли участь в обласному етапі гри «Сокіл» («Джура»)


29 травня у Житомирі пройшов обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяв участь рій «Вільні козаки» з селища Першотравенськ.

Про це місто Баранівка повідомили у Першотравенській школі.

Рій «Вільні козаки» - це 8 учнів з Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які демонстрували свою майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

Джури демонстрували муштровий впоряд, показували вміння володіти зброєю, долали смугу перешкод, відповідали на тестові питання зі знання історії України, козацтва та Збройних Сил України, а також дивували своїми талантами.

Мистецький конкурс «Слава героям!» продемонстрував істинний патріотизм усіх учасників гри та готовність у будь-яку мить стати на захист свободи та незалежності України.

Серед 29 представлених роїв Житомирської області команда Першотравенської школи зайняла такі місця у наступних номінаціях:
  • змагання-конкурс строю та пісні «Впоряд» – 3 місце;
  • творчо-мистецький звіт «Ватра» – 1 місце;
  • фотозвіт «Добре діло» – 15 місце;
  • інтелектувально-мистецький комплекс «Козацькі забави»
    (інтелектуальна гра-вікторина «Відун») – 18 місце;
  • туристсько-спортивна смуга перешкод з елементами орієнтування
    «Козацький шлях» – 6 місце;
  • медично-рятувальний комплекс «Козацька безпека» – 8 місце;
  • стрільба – 5 місце



2 коментарі:

  1. Марко02.06.17, 23:02

    от, і класно, молодці

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім04.06.17, 19:14

    Молодці! Першотравенськ - просто клас! Першотравенці, які представляли на змаганнях Баранівський район, перемогли команди з багатьох інших районів, серед них і команду Баранівської гімназії, яка представляла Баранівську ОТГ! Першотравенськ показав, що вони не лише гарні спортсмени, патріоти, а й найкращі в області артисти (конкурс "Ватра")! Молодці!!!

    ВідповістиВидалити