02 червня 2017

Голова облради Володимир Ширма провів у Баранівці виїзний прийом громадян


31 травня у Баранівці провів виїзний прийом громадян голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма. Разом із кервництвом району він прийняв та розглянув звернення понад 20 жителів району.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

"З найбільш наболілим питанням - забруднення річок Хомора та Случ звернулися жителі міста Баранівка та селища Першотравенськ на чолі з селищним головою Олександром Денисюком. З даного питання Володимир Ширма зазначив, що наразі очікується реакція Генеральної прокуратури України та Міністерства екології на звернення депутатів, яке було прийнято 25 травня, під час 11 сесії обласної ради", - йдеться у повідомленні.

Настоятель парафії Матері Божої Фатімської із селища Довбиш разом із селищним головою Юрієм Домашиним прийшли з питанням ремонту відрізку дороги Залужне-Довбиш. Житель села Смолдирів звернувся за матеріальною допомогою на заміну артеріального клапану.

Також у ході прийому порушувались питання реконструкції Кам’янобрідської школи з облаштуванням внутрішніх туалетів, земельні питання, питання соціального захисту та нарахування пенсій, працевлаштування, відкриття реабілітаційного центру для інвалідів.

"На всі заявлені питання люди отримали вичерпні відповіді та рекомендації. А ті питання, що потребують детальнішого вивчення Володимир Ширма взяв під особистий контроль та надав відповідні доручення щодо їх вирішення", - повідомляє прес-служба.


фото прес-служби райради

Немає коментарів:

Дописати коментар