12 червня 2017

У Баранівці розпочав роботу тренінг «Громадський бюджет як спосіб розвитку міста»


12 червня у Баранівці розпочав роботу тренінг «Громадський бюджет як спосіб розвитку міста». Мета тренінгу - сприяння ініціюванню ідей, які збираються втілити у життя за кошти міського бюджету

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Учасниками тренінгу стали члени робочої групи з питань впровадження Бюджету участі Баранівської міської ради, представни органів місцевої влади, члени громадських об’єднань і активні жителі громади", - йдеться у повідомленні.

Проводять тренінг: координатор проекту USAID «Зміцнення фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» Людмила Проценко та заступник голови координаційної ради з питань громадського бюджету міста Черкаси Тетяна Хоренко.

Захід розпочався з кави та реєстрації його учасників. Сьогодні у програмі тренінгу: дорожня карта запровадження громадського бюджету, презентація «Проведення ефективної інформаційно-просвітницької кампанії», робота в групах на формування комунікаційних навичок та вміння знайти аргументи на користь своєї ідеї, підведення підсумків.

Тренінг має продовжитись 13 червня. Проводитиметься навчання щодо написання проектів, обговорення досвіду інших міст та подальших кроків реалізації Бюджету участі в громаді. Приєдатися до роботи тренінгу запрошують усіх, хто хоче написати свій проект.



фото прес-служби міськради

6 коментарів:

  1. З'їзд молодих корупціонерів-початківців з питання деребан бюджету :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.06.17, 16:17

      Навіть якщо і так, то таке теж треба вміти. В житті все може знадобитись.

      Видалити
    2. Анонім14.06.17, 12:08

      Про який громадський бюджет говориться, якщо тут переважно - працівники мерії, а від громадських організацій - 1-2чол?
      Мер вирішив використати корисну європейську ініціативу у своїх інтересах. Кошти бюджету дадуть "своїм" громадським організаціям, а ті їх використають виключно за вказівкою мера. Чому сюди не запросили спілку АТО, раду ветеранів, Червоний Хрест та інші громадські організації???

      Видалити
    3. Анонім14.06.17, 13:17

      Чому не запросили інших, ви самі написали вище. З цим мером нічого іншого очікувати не варто. А ви так і будете сидіти в ж,,,і, чекаючи на мости, дороги, сквери і т.д. А він вам ще Еконову запустить, бо гроші взяв. Вже клас небезпеки змінив у Генеральному плані на максимум. Утилізація небезпечних відходів в межах міста на максимум... Мер, який за гроші продає здоровя всіх мешканців міста, це мер? Я б сказав хто це, але не хочу матюкатись, щоб не забанили комент.

      Видалити
    4. Анонім16.06.17, 07:02

      З АТОвцями бабала не заробиш-не ті козачки.

      Видалити
  2. Анонім13.06.17, 18:16

    два дня байдики бьють та гуляють в кабаку у юлешки Хто плотить?

    ВідповістиВидалити