20 червня 2017

Баранівський район додатково отримав майже 1,3 млн грн фінансової субвенції


За сприяння народного депутата України Володимира Литвина Баранівський район додатково отримав фінансову субвенцію на соціально-економічний розвиток у розмірі 1 млн 283 тис. грн.

Про це місто Баранівка повідомила помічник-консультант народного депутата України Володимира Литвина Вікторія Ількович.

За її словами, до народного депутата України Володимира Литвина часто звертаються громадяни Баранівського району, представники організацій та установ з проханням про фінансову допомогу. А він, відповідно, лобіюс проблемні питання у вищих інстанціях.

11 травня Кабінет Міністрів України видав постанову, де вказується перелік об'єктів Баранівського району, що будуть фінансуватися з держсубвенцїї, яку забезпечив народний депутат України Володимир Литвин. Нею передбачено для Баранівського району кошти у сумі 1 млн 283 тис. грн. Зокрема, планується провести фінансування на такі громади:

  • Дубрівська громада (на придбання інтерактивних комплексів для Дубрівської, Мокренської, Хижівської ЗОШ І-ІІІ ст.) -135 тис. грн.
  • смт Першотравенськ (на придбання музичної апаратури для Першотравенського будинку культури) - 45 тис. грн.
  • смт Кам'яний Брід (на придбання комплекту меблів довгострокового користування для комплектації глядацької зали Кам'янобрідського Будинку культури) - 45 тис. грн;
  • Довбиська громада (придбання інтерактивного комплексу для Довбиської ЗОШ І-ІІІ ст. - 45 тис. грн; на придбання звукопідсилюючої апаратури для Мар'янівського Будинку культури) - 45 тис. грн;
  • Баранівська громада (на придбання звукопідсилюючої апаратури для міського Будинку культури -180 тис. грн; на придбання дитячих майданчиків для Баранівського, Полянківського, Вірлянського, Зеремлянського, Острожецького, Берестівського, Гриньківського ДНЗ - 125 тис. грн; на придбання інтерактивного комплексу для Баранівської гімназії - 45 тис. грн; на придбання комп'ютерної техніки для Рогачівської, Смолдирівської, Полянківської, Кашперівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Старогутянської ЗОШ І ст. - 200 тис. грн; на реконструкцію (термомодернізацію) будівлі ДНЗ «Сонечко» за адресою: м. Баранівка, вул. Звягельська, 58, а; на придбання ноутбуків для ДНЗ громади: Полянківського, Вірлянського. Зеремлянського. Острожецького, Берестівського, Гриньківського, Кашперівського, Рогачівського, Суємецького, Мирославльського, Таборського, Смолдирівського, Йосипівського, Глибочанського, Старогутянського, Явненського, Климентіївського, Жарівського - 135 тис. грн.
Перелік об'єктів та заходів, які фінансуватимуться у 2017 році за рахунок субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (загальний фонд) формуються та затверджуються відповідними місцевими держадміністраціями, виконавчими органами місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар