19 червня 2017

Баранівські школярі здобули срібло в обласних змаганнях юних рятувальників


Команда школярів Баранівської громади «Оптимісти» здобула срібло на обласних зборах-змаганнях юних рятувальників «Школа безпеки», які проходили з 14 по 16 червня у лісовому масиві поблизу села Дениші.

До складу команди увійшли учні місцевої гімназії та школи №2: Заєць Роман, Мартинюк Анна, Гриценюк Альона, Панасюк Ірина, Поплавська Юлія, Свіжевська Єлизавета, Яремчук Владислав, Якимчук Петро, Бабіч Дмитро, Обложок Максим, Бурлака Анна, Загорський Валентин, Бричківський Назар, Поплавська Вікторія та Гасюк Ірина. Керівник і тренер команди - Діна Колішенко, помічник - Олена Стаховська.

Баранівські школярі разом з іншими учасниками протягом 3 днів проживали в наметовому містечку в урочищі Холодна гора поблизу села Дениші. Власноруч розгорнули свій табір, постійно підтримували вогнище, готували їжу, випробовували свої сили в умовах природного середовища. Показували свої вміння та навички, проходячи дистанції змагань.

Результати виступу команди «Оптимісти» на різних етапах змагань:

- Бойове розгортання та гасіння пожежі – ІІ місце;
- Рятувальні роботи на воді – 4 місце;
- Творчий конкурс представлення команди – ІІІ місце;
- Медично-санітарна підготовка «Основи медичних знань» - 10 місце;
- Рятувальні роботи в зоні природного середовища – ІІ місце;
- Місце таборування (найкращий бівуак) – ІІІ місце.

За результатами змагань у загальному підсумку бронзовими призерами стали юнаки з Попільнянського району, срібними – учасники Баранівської громади. А абсолютними чемпіонами за підсумками усіх випробувань стали школярі із Коростишівського району.

Переможці змагань отримали кубки та грамоти, а також здобули спецпризи за перемогу на етапі «Бойове розгортання та гасіння пожежі». Крім того всіх інших учасників за активну учать та особистий внесок у розвиток руху «Школа безпеки» нагородили грамотами.

Тепер переможці з Коростишівщини представлятимуть Житомирщину на XV Всеукраїнському зборі-змаганні «Школа безпеки», що пройде наприкінці літа в місті Одеса.





1 коментар: