17 березня 2017

У Полянківському дитсадку відбувся семінар-практикум вихователів


16 березня у Полянківському дошкільному навчальному закладі відбувся семінар-практикум вихователів з проблеми розвитку творчих здібностей дошкільників під час занять з конструювання.

Про це місто Баранівка повідомила методист з дошкільної освіти відділу освіти Баранівської міської ради Світлана Свінціцька.

Учасники семінару відвідали відкрите заняття в старшій групі на тему «Зустрічаймо птахів». Початок заняття переніс учасників семінару у світ весняної природи. Під аудіозапис циклу музичних творів П.І. Чайковського «Пори року» діти релаксували, уявляючи себе квіткою, травичкою, пташкою. Було використано багато прислів’їв, приказок, віршів про весну.

У ході заняття вихователь Наталія Ейсмонт продемонструвала продуктивні методичні прийоми, які дали змогу закріпити уявлення дітей про елементи конструктора та будівельних матеріалів, збагатити їхній досвід, розвинути увагу та пам’ять. Її вихованці порівнюють, аналізують, планують свою діяльність. Роботи, виконані ними ще раз довели, що діяльність вихователя сприяє розвитку конструктивних здібностей та креативності дошкільнят.

Після заняття відбувся обмін думками учасників семінару, під час якого Наталія Ейсмонт продемонструвала слайд-шоу з презентацією свого досвіду, поділилася ідеями щодо використання дидактичних ігор з конструювання у роботі з дітьми.



фото відділу освіти міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар