18 березня 2017

Баранівські гімназисти пробилися до півфіналу Шкільної футзальної ліги України


12 березня у Житомирі пройшли ігри другого (обласного) етапу Шкільної футзальної ліги України. Пробившись до фінальної частини змагань, команда Баранівської гімазії програла у півфіналі коростенцям.

Про це повідомляється на сайті Асоціації футзалу Житомирщини.

"Цьогоріч участь у першому етапі Шкільної футзальної ліги України взяли близько 100 команд з усієї Житомирської області, а до Житомира з’їхалися команди-переможці своїх районних відбіркових етапів. Загалом за звання переможця обласного етапу ШФзЛ боролися 8 команд: Бердичівська НВК №10, Любарська гімназія, Новоборівська гімназія, ЗОШ №2 м. Коростеня, Городницька ЗОШ, Баранівська гімназія, Селящинський Спортліцей та господарі – п’ятикласники житомирської ЗОШ №19", - йдеться у повідомленні.

Однак житомиряни статус фаворита не виправдали, поступившись у першому матчі одноліткам з Новоборівської гімназії у серії післяматчевих пенальті. За підсумками стикових матчів до півфіналу змагань пробилися команди Баранівської гімназії, Коростенської школи №2, НВК №10 міста Бердичева та Новоборівської гімназії.

У першому півфіналі боротьби не вийшло: школярі Бердичівського НВК №10 розгромили однолітків з Новоборівської гімназії з рахунком 10:2, а в іншому - учні Коростенської школи №2 лише у 2 таймі зуміли здолати відчайдушний опір юних баранівських футзалістів – 4:1.

Фінальний матч, у якому зійшлися непримиримі суперники з Коростеня та Бердичева, став справжньою окрасою турніру й окрім трьох забитих м’ячів порадував вболівальників класним футзалом у виконанні обох команд. У підсумку перемогу у фіналі, а з нею і путівку до міжрегіонального стикового матчу вибороли учні бердичівського НВК №10.



фото з сайту Асоціації футзалу Житомирщини

Немає коментарів:

Дописати коментар