23 лютого 2017

У маршрутки «Житомир-Баранівка» відпало колесо, водій каже - хтось скрутив шпильки


22 лютого у маршрутки «Житомир-Баранівка» на дорозі відпало колесо. За словами перевізника, у водія в автобусі були відкручені шпильки. Однак чи спеціально хтось їх скрутив, чи ні, він сказати не може.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

"У маршрутки «Житомир-Баранівка» на дорозі 22 лютого відпало колесо. Про це на своїй сторінці у Facebook написав житомирянин Роман Мусійчук.

«Колесопад в маршрутках продовжується! Маршрутка «Житомир – Баранівка», сьогодні, 22 лютого, приблизно в обід недалеко від Баранівки маршрутка, скоріше «скотовозка» яка прямувала в місто Житомир на рівній дорозі при швидкості руху десь 70-80 км/на годину відвалилися задні колеса. Пасажири в «скотовозці» згадали усі молитви, адже так маршрутка без колес проїхала понад 200 метрів черкаючи задньою частиною асфальт! (саме головне то що там розміщені газові балони), і в кінці - кінців вилетівши на зустрічну смугу зупинилася! Водій колеса шукав у лісі! Уявіть колеса у лісі! Обійшлося без постраждалих! В мене просте питання до Ігор Гундич та Роман Крисюк, ДЕ ВАША АНОНСОВАНА БОРОТЬБА З ПЕРЕВІЗНИКАМИ І ЇХ СКОТОВОЗКАМИ!! Ви гляньте на фото тієї маршрутки, нею тільки дрова возити і курей на базар! Потрібна знову трагедія щоб раз і назавжди покінчити з такими горе - перевізниками? Повторю маршрут «Баранівка – Житомир» державний номер маршрутки АМ 0274 АА, перевізника вичислите з такими даними думаю!», - написав Роман Мусійчук.



Перевізник Микола Рафальський пояснив, що у водія в автобусі були відкручені шпильки.

«Там не настільки страшне було, скільки його обмальовують і передають. Уявіть, по-перше, вже сказали, що там було ДТП. Що таке ДТП? Це тоді, коли є поранені, коли є загиблі, коли зроблений матеріальний збиток. Коли почало її качати (маршрутку), водій вийшов, зупиняється, в цей час колесо… Шпильки водій сказав, що дійсно хтось скрутив ще в Баранівці, і він їх закрутив назад, чи спеціально хтось скрутив, чи як, каже: я не можу сказати. Він зупинився, і на цьому все. Він пересадив людей і через годину, із запізненням, приїхав. Колесо почало відходити і водій це відчув. Пишуть, що він без коліс їхав 200 метрів. Ну як без коліс можна їхати 200 метрів? Це нереально. Одне колесо тільки відвалилося. Хтось спеціально шкоду зробив, іншого я пояснити не можу. Ситуація неприємна, звичайно. Стільки транспортом займаємося, такого ніколи не було. Ця «Рута» взагалі рідко їздила, автобус був в капремонті. Там взагалі їздять інші автобуси. Але вчора один потрібно було підмінити», - сказав Микола Рафальський", - йдеться у повідомленні на сайті.

11 коментарів:

  1. Анонім23.02.17, 15:37

    При віїзді на лінію рухомого складу відповідальною особою автопідприємства,тобто черговим автомеханіком, проводиться детальний огляд транспортного засобу з обовязковою відміткою даної відповідальної особи,згідно чого рухомий склад має право виїзду на лінію. Що ще і кому не зрозуміло? А ДТП (дорожньо трпнспортною пригодою) вважається навіть і той факт, що відлетіло колесо. Дякувати Богу , що все закінчилось без серйозних наслідків, окрім як завдано моральної шкоди застрахованим пасажирам.

    ВідповістиВидалити
  2. Сергій23.02.17, 16:43

    Оце точно що якась скотовозка. Як в неї люди взагалі погодились залазити?

    ВідповістиВидалити
  3. Толя мех23.02.17, 17:35

    для чого водій у тому автобусі , я вже не згадую тих горе механіків по випуску .... коли колесо відходить на шпильках то його чути , і чути нормально , там є стук, а якщо водій не чує то маємо результат ...він же людей везе, в нього перший клас,за який ці водії горло можуть перегризти, про що ще можна говорити, то нафік такий там водій...у Адольфа Шилькгрубера такий водій був би розстріляний, там же біля автобуса і крапка на тому...просто тут не має кому таких водіїв пиз...и...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім23.02.17, 19:23

    Воділа слабак- дивись за колесами а не за грошами!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім23.02.17, 19:25

    Немає на вас минулих гаїшніків, жаль що немає зараз Виховського ..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.02.17, 12:51

      При Виховському було ще й не таке. Наприклад, п*яні водії, яких відпускали за мзду. Маєтки будуються не просто так.

      Видалити
  6. Анонім23.02.17, 20:59

    Це не автобус, а вантажний бус, який свого часу переробили. Вирізали дірки в кузові і вставили вікна. Потім в середині приварили стульчики. Такі "автобуси" просто не мають права перевозити людей. Все правильно Мосійчук написав - скотовозка.

    ВідповістиВидалити

  7. Маршрут Баранівка- Житомир 22.02.17 на 10 годину в якій повилітали в дорозі колеса. Їхала на Житомир, ще приблизно 10 чоловік присутніх в ній. Чому так безвідповідально відносяться до людей? Такі маршрутки, не те що пускати в маршрут, ай на металолом пізно здавати. А якщо і їхати то тільки на той світ! Стан просто жахливий цієї маршрутки! На щастя не було зустрічної машини! Завдяки досконалості водія, ми не перевернулись, тому що ми дійсно проїхали 200-300 метрів по всій дорозі! На мою думку, потрібно прийняти якісь міри!

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім24.02.17, 08:57

    Треба гнати в шию таких перевізників з району.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.02.17, 15:52

      Чому відразу гнати? Не треба нікого нікуди гнати. Всяке буває, але перевізник однозначно повинен привести в належний стан свій автопарк, можливо оновити. Не може чи не хоче - тоді шукати іншого. От і все, не бачу проблеми.

      Видалити
  9. Анонім28.02.17, 11:43

    А потім водії дивуються чому маршрутки та автобуси ходять порожні. Ви тільки подивіться в якому стані ваш транспорт таке відчуття що ви перевозите не людей,а мішки з картоплею.А ще Баранівка має статус міста... Дуже сумно .Подивіться на автобуси Полонного,Нетішин, Із'яслава і все стане зрозуміло

    ВідповістиВидалити