23 лютого 2017

У Баранівці провели турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті Володимира Суса


Володимир Павлович Сус - колишній мешканець Баранівки, людина, яка більшу частину свого життя присвятила спорту. 11 лютого йому б виповнилося 60 років. Але, на жаль, тяжка хвороба забрала його життя...

Володимор Cус закінчив Львівський інститут фізичної культури та спорту. Деякий час був гравцем команди майстрів футбольного клубу «Спартак» Житомир, який на той час брав участь у II лізі колишнього Радянського Союзу. Потім працював тренером дитячо-юнацьої спортивної школи. Згодом його призначили на посаду головного тренера ФК «Керамік», який грав в II лізі чемпіонату України.

Свого часу Володимир Павлович викладав фізичну культуру в Рогачів-Волинському технікумі. Був великим прихильником настільного тенісу. Також неодноразово брав участь, у складі збірної команди району, в обласних змаганнях з волейболу. Любив гру в шахи.

18 лютого у залі Баранівського фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся турнір з настільного тенісу на першість міста, присвячений пам'яті Володимира Суса.

Учасники турніру були поділені на дві групи. У першій змагалися юнаки та дівчата - учні Баранівської та Першотравенської шкіл, гімназії і професійно-технічного ліцею. Усі вони є вихованцями Віктора Майданюка, керівника фізичного виховання Баранівського профліцею. Відзначу, що тренує він їх за власної ініціативи за підтримки приватних підприємців.


У другій групі змагалися дорослі.


За результатами турніру в молодшій групі 4 місце зайняла Юлія Заєць (Баранівська гімназія), 3 місце - Діана Санду (Баранівський профліцей), 2 місце - Дмитро Бабич (Баранівська ЗОШ №2 I-III ст. ім. Ольги Сябрук) і 1 почесне місце здобув Владислав Муравський (Баранівський профліцей). Усі вони були нагороджені грошовими преміями, грамотами та медалями.

Досить цікавими та азартними були й поєиднки серед дорослих. У них взяли участь Михайло Панін, Сергій Лавренчук, Віктор Майструк, Віктор Майданюк, Павло Михалюк, Віталій Волошин, Андрій Дикий, Ярослав Бортнік, У напруженій боротьбі перемогу виборов Віктор Майданюк, друге місце посів Павло Михалюк, третє - Сергій Лавренчук.




За підтримку у проведенні змагань завдячуємо начальнику відділу культури, молоді та спорту міської ради Надії Ошатюк та приватному підприємцю Сергію Лавренчуку.

Успіхів всім та здоров'я,
Сергій СУС

Немає коментарів:

Дописати коментар