24 лютого 2017

Мера Баранівки вважають причетним до порушення в сфері державних закупівель


Баранівського міського голову, члена політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Душка Анатолія Олександровича вважають причетним до порушення в сфері державних закупівель.

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті Всеукраїнського руху проти політичної корупції "Під Контролем".

"Суть ймовірного порушення: Під час проведення Баранівською міською радою тендерної закупівлі пального замовником, в порушення вимог статті 36 Закону, не було оприлюднено на веб-порталі запит цінових пропозицій з додатками, який надсилався потенційним учасникам. Таким чином була штучно обмежена конкуренція на тендері, підготувати пропозиції на який могли податися лише учасники, яким надсилався запит. Відповідно участь в процедурі закупівлі не взяв жоден з великих постачальників, а лише ТОВ «Укр-нафта-еліт» та місцеві ФОПи, які в результаті і перемогли", - йдеться у повідомленні.


Довідково: Всеукраїнський рух проти політичної корупції "Під Контролем" стартував 12 травня 2016 року як об'єднання регіональних громадських організацій, які послідовно протягом останніх років боряться із корупцією у своїх регіонах.

Наразі у коаліцію входять громадські організації з усіх регіонів України. Головне завдання Всеукраїнського руху "Під контролем" - систематизація та виявлення ознак корупції в діяльності місцевих депутатів, мерів міст та посадових осіб державних органів влади.

37 коментарів:

  1. Анонім24.02.17, 15:41

    Ще потрібно перевірити як він те пальне списує...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.02.17, 19:03

    От якби його провірили насчот премій і дали п ---и та так щоб лет на десять та ще за дерибан грошей громади отоб було дело Слава Украіні!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.02.17, 19:10

    Братан де ти проколовся?Утебе юристка біля жопи ходить вумна що не побачила подляни ?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім24.02.17, 19:30

    Це лише вершки. Копайте глибше.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім24.02.17, 20:30

    Хай перевірять Кокітко як вона робила закупки для садочка в нас в Першотравенську. Сама в себе купляла.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім24.02.17, 21:38

    Втікай Душко поки не пізно, бо накопають ще більше!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім24.02.17, 21:59

    Шановні жителі це тільки квіточки а ягодки з будівельною фірмою Елітбуд заплатив гоші за невиконані роботи всю роботу невиконану роботу виконав Водоканал йому тоже заплатив за одну роботу заплатив два рази намив собі так яктреба чесний крадій і брехун, купив собі на територіі стадіону роздягалку на підставного на директора стадіону Драгана, пісок продає через водіів водоканалу за нал. Поставляє мясо з преміксами через підробні тендери в школи і садіки через друга Щербу
    Через своіх халуів торгує відсівом щебню,заставляє купляти Баранівський неякісний хліб з виробниками хіба в долі. Все що робиться в Баранівці все з відкатом для мера, купляв дитячі майданчики в дварази дороще тротуари робив і забори з 50% відкатом чесний крадій і хабарник

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім25.02.17, 14:34

    Погода сьогодні "сприяла"святкуванню сепаратиського свята...столи потекли ,а за ним і місцеві сепари...

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім25.02.17, 19:47

    Я тебе баран попереджав що ти пригрів людину яка тебе посадить.Олеже ти наступний

    ВідповістиВидалити
  10. Сергій25.02.17, 20:27

    Тоже мені відкрили Америку. Він всі закупки так робить, щоб переміг той хто треба. А тепер, коли до міської ради ще стільки шкіл і садочків перейшло.....
    Дивно інше, чому виходить так, що люди в Києві нашого мера наскрізь бачать, а місцеві прокурори з міліцією очі на все закривають?

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім25.02.17, 20:29

    Яка вартість шарика в першотравенську?Прокуратура ти де?

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім26.02.17, 06:54

    Кришує незаконний бізнес пилорами яких підносом в мера на вулиці Лніна пять шт.всі пилорамщики халуї мера Душка носять йому хабарі за над прибутки злочиність процвітає а мер святкує сепаратиські свята пече бліни і роздає своїм халуям а ті недоумки хлопають а природа посипає снігом хоронить крадія і злочинця мера Душка

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім26.02.17, 16:07

    Щось мені підказує, що скоро у нас буде новий мер. І це буде жінка.

    ВідповістиВидалити
  14. Ну як Ви не можете зрозуміти, скільки не міняй толку не буде.Контроль потрібний! Да у Вас буде жінка,а у нас буде та людина яку МИ виберемо.

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім26.02.17, 16:46

    А кажуть - космос...

    ВідповістиВидалити
  16. Да щоб ніхто не запідроздив мене в вигоді, Я звільняю посаду голови спілки але с.....а наголошую шо твоя проститутка буде керувати тоді коли її виберуть побратими.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.02.17, 19:32

      А свято вийшло класне ініяке воно не ссепаратиське звичаі треба знати і шанувати Навіть сніг додав класну картинку А ти шоб не був злюкою то тоже святкував

      Видалити
    2. Анонім26.02.17, 22:22

      Це кацапські звичаї, а не наші. Баранівська й московська картинка з Масляної мають багато схожого. Вареники з сиром треба було готувати, а не масковскіє бліни!!!

      Видалити
  17. Я як люба нормальна людина мав та маю право відпочити в такий день.А ти якщо людина чоловічої статі вийди на звязок -завтра приїзжають люди з області ,дивлюсь тв.про елевайськ-су.......ки про Степанівку забули?

    ВідповістиВидалити
  18. Та св*яткувати потрібно-якщо цього потребують люди.Шановний(на) в мене у чора загинув побратим, а ти навчаїш мене як жити

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергій26.02.17, 21:18

      Не звертай на них уваги. Тут є такі писаки, що спеціально задівати будуть, бо анонімно всі герої.

      Видалити
  19. Сергій,да вкурсі я,Тобі Велика Подяка за те що розум не втратив!Скажіть Як жити якщо в м.Баранівка 73 УБД хлопчика прийшли з війни а житя готові віддати за мир 4 чол?

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім27.02.17, 09:23

    І ми з вами здатні тільки говорити, є хтось хто може нас згуртувати? Та вкладемо "ДУшку" і його команді так, що мало не покажеться наступні будуть боятись!!!!!!!!!!! Чи може самому починать всіх валити без розбору....але один в полі не воїн!!!!

    ВідповістиВидалити
  21. сЛУХАЙ ПАЦЫК НА ПОНТ НЕ БЕРЫ ДРУЖЕ ВАЛЫТЫ СВЫНЮ В ХЛИВИ БУДЕШ !!! в ато -пане.не обижайс.Ь

    ВідповістиВидалити
  22. Та хто ми?Да не дай Бог щоби хвось рішив за мене чужу судьбу. Міша -в мене була Команда в расход -Я Таке зробив?

    ВідповістиВидалити
  23. Анонім27.02.17, 15:35

    Віталій, дивися що пишеш. Не показуй свою безграмотність. Були хлопці в АТО і ти в тому числі - велика шана і подяка за це. Ти пишеш від громадської організації! Не потрібно вказувати кому куди йти. У кожного своя доля. А в тебе після твоїх коментарів про нагородження Цимбалюка І.І. здається якась "зоряна хвороба". А після коментарів по сьогоднішній статті - то взагалі. Без "обід"...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До чого тут Ван-Ванич? По поводу долі Класс... Я за свою відстою,за хлопчаків у яких здали нерви та вони втекли - хто відстоїть?

      Видалити
  24. Анонім28.02.17, 22:37

    Толя,або "опровергни" все,або заяву на стіл.Вже все за.....ло.Ті бл...дь в Києві ху.....нею страдають,ти тут.Пи....ди получиш перший ти а не вони.Зроби правильний висновок!!!

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім01.03.17, 13:10

    Беги Толя , беги ...

    ВідповістиВидалити
  26. Стрілок02.03.17, 05:56

    Віталій не показуй повну свою безграмотність... вчись, використовувати врученний ноутбук за призначенням, і коли щось пишеш, то щей треба подумати ,що писати і як воно буде виглядати...і керувати мудро спілкою ,то є не проста справа , набутий авторитет можна розгубити швидко...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.03.17, 12:00

      Стрілок ти краще глянь як "мудро" керують Баранівською громадою і містом, бо там на вітер викидають мільйони. А в спілці грошей немає зате там є українські патріоти і справжні чоловіки.

      Видалити
    2. Стрілок03.03.17, 02:32

      Відповідаю, по питанню керівників громади , з ними все зрозуміло,їх вибирали не всі, були такі патріоти які за нинішнє керівництво і неголосували, але я ставив питання про те що Віталію,тобі треба вести дискусію більш толерантніше і грамотніше , і питання тут не в грошах,а в Баранівському районі патріоти і справжні чоловіки є не тільки у спілці,не повторюй помилок,учи матчасть...а вчитися ніколи не пізно...

      Видалити