30 січня 2017

У Баранівському райвійськкоматі розповіли про загони територіальної оборони


З початком агресії РФ та ведення «гібридної війни» на українських землях Міноборони та Генеральний штаб почали відроджувати та виводити на новий рівень територіальну оборону в Україні.

При Баранівському райвійськкоматі створені рота охорони РВК, а головне - загін оборони нашого Баранівського району.

Для багатьох з тих, хто це прочитає, слова "територіальна оборона" не означають нічого. Тому розповім, для чого потрібна територіальна оборона особисто кожному жителю району.

Зокрема, це необхідно для того, щоб була електрика і ніхто не зруйнував сусідню електростанцію, або високовольтну лінію електропередачі, щоб з крану текла відносно чиста вода і працювали водоочисні споруди, щоб наші родини були захищені від кримінальних елементів, які втекли з зони бойових дій туди, де ще не має боїв, щоб працювали школи та садочки, де навчаються наші діти та було багато інших благ, які ми маємо сьогодні.

Завданням загону територіальної оборони є:
  • підтримання безпеки та правопорядку у нашому районі;
  • охорона органів державної влади, місцевого самоврядування, важливих об’єктів та комунікацій;
  • розгортання та несення служби на блокпостах;
  • боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями та мародерами;
  • організація руху опору та (або) партизанських загонів – у разі захоплення противником території відповідальності;
  • ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру в мирний час.
Головною особливістю загону оборони є те, що він залучається до виконання заходів територіальної оборони виключно в межах адміністративно територіальної одиниці, тобто там, де він створений (в межах Баранівського району). Майте на увазі те, що якщо вас мобілізують до лав Збройних сил України, то місце проходження служби буде віддалене від дому та сім’ї і захистити саме своїх рідних ви не зможете.

Тому Баранівський райвійськкомат проводить комплектування загону територіальної оборони та організовує тренування з територіальної оборони. Захищати свої міста і селища набагато легше із завчасно обладнаного за всіма правилами опорного пункту навченими бійцями територіальної оборони, але для цього потрібно багато спільно тренуватися.

Пропоную чоловічому населенню Баранівського району звернутися до Баранівського РВК для участі в даних тренуваннях, щоб бути готовим стати на захист свого рідного дому, своїх дітей та близьких. Країну потрібно захищати. Ніхто крім нас її не захистить.

Військовий комісар Баранівського РВК підполковник О.Л. Безродний

21 коментар:

  1. Пропоную комісару зустрітись з трудовими колективами.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім01.02.17, 19:47

    Оце молодець наш комісар! Я тільки за це1 Завтра піду запишусь- і це правда

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.02.17, 11:12

      По перше, не комісар молодець, про таке зтворення прийшов наказ! По друге, крім того що поїхали хлопці постріляли більш нічого, даже ніским нічого не підписали. По третє, нікуди ти не підеш - хто мав той пішов в АТО, а тріпати язиком не мішки ворочити. А комісара просимо не чуш писати а лучше похлопотати щоб хлопцям які були в 95 бригаді на зборах виплатили кошти. Коли залучали до зборів комісар обіцяв зарплату до 3000 грн, а тепер дурня включає.

      Видалити
  3. практик01.02.17, 23:28

    Написано дуже гарно....а що дальше?як це буде працювати на практиці?бо зараз багато шо приддумують...,,........

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергій02.02.17, 16:14

      Приходьте у воєнкомат і питайте, вам там про все розкажуть.

      Видалити
  4. Хто має хоч маленьке бажання, потрібно зайти до РВК, черговому сказати що в моб. відділення.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім03.02.17, 20:47

    Бумага витримає все. Прозвітуватися на верх.

    ВідповістиВидалити
  6. Які загони? Тут сам голова громади перший сепар. Ви дурні у войнушки грайте, а прокремлівський душко вже в Сочі вітдихає.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім06.02.17, 07:21

    Ого оце дає. Буде военний стан він перший на фронт піде, а в окопі ми йому дамо його трубу.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім07.02.17, 09:52

    Ти Сноп дурний, який сепар ,які Сочі?

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім07.02.17, 20:52

    Все для галочки і статистики. Бутафорія. Справа потрібна без обговорень. Все закінчиться звітами й відстрілкою з скоростріла. Бажаю помилятись.

    ВідповістиВидалити
  10. Друг Снопа08.02.17, 00:50

    Клюнув. Сноп не дурний, Сноп тебе дурня висвітлює, тебе Толянчичок, тебе близорукинький, тебе наш руський триколор. І недалеко той час, коли почнемо тобі дякувати сину! А нині відпочинь, хто зна коли наступний раз випаде така нагода. Ось не перестаємо за твоє здоровля молитися, справедливий ти наш ейфоратор. Здоровля і ще раз здоровля хай Бог тобі дає, бо розому тобі бракує.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім08.02.17, 14:17

    три придурки перебігаючи із публікаціі на публікацію пишуть ахінею.Телебачення хочби дивіться чи у вас немає телевізора придурки.Янукович з своім батоном просто віддихає. Я думаю що він даже і не думав що можна стільки красти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.02.17, 16:21

      Тут я з вами згоден. Стільки красти як мер це не кожен зможе. Можеш тут гавкати і захищати його скільки хочеш, а по факту - роками обіцяє золоті гори (дороги, мости, і т.д.), а сам на першій же сесії виписав собі 100 % надбавки і 250 % премії і мав вас всіх придурків ввіду.

      Видалити
    2. Анонім08.02.17, 22:41

      Якраз телевізор то і є, там щось про "гіві" розказують, а він за "руський мір" мріяв!

      Видалити
  12. Анонім08.02.17, 20:27

    Да мер буде отримувати на руки десь тисяч вісім а Вельчинський М.Р. отримує 17000 гривень. Питання за що?

    ВідповістиВидалити
  13. Баранівка програла. Один не захотів людей по переводу прийняти, а другий майно розбазарив. А ми дулю під ніс получили. Тому, один і другий красавци. Що і треба було доказать. Краще Ковальського Олега було вибрати. От дурні. Це ж треба стільки людей без роботи лишити. Чи вони не розуміють, що цей цирк не на довго. Ноги об вас витруть, і я перша це зроблю. А один депутат є класнючий - це Ковальський. Ото цим гнидам реже. Молодець. Олеже ми з тобою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.02.17, 11:24

      Так той твій класнючий Олег теж проголосував за 250% премії для мера і за 100% надбавки. І мер буде отримувати тепер на руки більше 20000 гривен з урахуванням такої премії й надбавки. А ще той же Олег голосував за незаконні (поза конкурсом) призначення керівників управлінь і відділів. Та що там говорити, коли він, як і всі решта місцевих "депів", завжди голосують "за"? Ноги об наших "депів" мерія вже витерла. Хто наступний??? Мабуть, звичайні громадяни, що всі ці дні топляться в снігу!

      Видалити
    2. Анонім10.02.17, 16:52

      Я Вас умоляю, дивлячись на те як пишеться про Ковальського то я розумію що пише про Ковальського сам Ковальський. До речі, він-же за два дні до виборів(пока Вільчинський М.Р. роздавав крупи тіпа до дня інваліда) зустрічавсь з Кокітко Н.В. в кафе на автомийці та щось вирішували(в наявності запис з відео регістратора).Автомийка ніби то Душка А.О. якщо я не помиляюсь!!!

      Видалити
    3. Анонім10.02.17, 17:37

      Жиза. Не даремно кажуть, що політика - це брудна справа.

      Видалити
    4. Анонім10.02.17, 18:54

      Це не політика а об*ї....ловка народа. Об*ясніть, хто тоді Душко ,який сильно намагавшийся приєднати до Баранівської громади Першотравенськ з Кам.Бродом? Якщо ті хто робив все щоб Першотравенськ був окремо, зараз працюють в міськраді? Першотравенськ проголосував за п*яничку тільки щоб не допустити КОРУПЦІОНЕРКУ Рибкіну в депутати, яку привела до нас Кокітко Н.В. обласний депутат, і наш мер приютив! РОБИМО ВИВОДИ.

      Видалити