31 січня 2017

У Баранівському районі чоловік виніс з магазину алкоголь, цигарки і продукти


30 січня у селищі Довбиш Баранівського району до торговельного закладу, пошкодивши дерев’яну стіну, проник злодій і виніс з магазину спиртне, цигарки, шоколад, продукти харчування та гроші з каси.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"Власниця магазину, жителька смт. Довбиша, звернулась до поліції уранці 30 січня і розповіла про крадіжку. Вже під час огляду місця події поліцейські з’ясували, що до торгівельного закладу злодій потрапив уночі, пошкодивши пластикове оздоблення та розібравши частину дерев’яної стіни", - йдеться у повідомленні.

Зібравши необхідну інформацію щодо обставин крадіжки, оперативники розпочали перевірку осіб, схильних до подібних правопорушень.

"Так, нам вдалося встановити ймовірну причетність до цієї події 22-річного жителя смт. Довбиша. За місцем проживання молодика не виявилося, хоча він мав би інформувати про його зміну, оскільки відносно нього судом нещодавно було винесено обвинувальний вирок з відстрочкою терміну відбування", - розповів начальник Баранівського ВП Олексій Гнатюк.

Чоловіка поліцейські знайшли у сусідньому Пулинському районі, а його причетність до злочину підтверджувалась вилученими краденими речами.

"Згодом молодик розповів, де приховав частину магазинного товару. Нині досудове розслідування триває, тож підозрюваному за накоєне може загрожувати ув’язнення на термін від 3 до 6 років. Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного правопорушення", - зазначають у Нацполіції.

фото з сайту ГУНП в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар