01 грудня 2016

У Баранівці до новорічних свят прикрасять головну ялинку міста та проведуть концерт


У Баранівці до новорічних і різдвяних свят планують прикрасити і запалити головну ялинку міста, провести концерт, виготовити постери та закупити призи і подарунки. Кошторис складає 54 тис. грн.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 26 листопада.

Відповідно до плану заходів з підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят, у Будинку культури ім. А.Пашкевича планують провести 16 грудня святковий концерт для дітей. Після чого на площі Волі мають урочисто запалити головну новорічну ялинку міста.

Як зазначено у додатку до рішення міськвиконкому, передбачені кошторисом 54 тис. грн витратять на: придбання ялинок в дитсадок "Сонечко", Будинок дитячої творчості та Будинок культури ім. А.Пашкевича - 4,8 тис. грн, постери з привітаннями - 1,2 тис. грн, новорічні призи та подарунки - 10 тис. грн, електричні гірлянди, дюралайт, ялинкові прикраси, новорічні костюми, інші предмети та матеріали - 25 тис. грн, транспортні послуги (використання автовишки або крана для вбирання та розбирання ялинки) - 5 тис. грн, концертно-розважальна програма для дітей до Дня святого Миколая в Будинку культури ім. А.Пашкевича (постановка новорічної казки, Житомирська філармонія) - 6 тис.грн, грошова винагорода за перемогу в конкурсі "Найкраща ялинкова іграшка" - 2 тис. грн.


Нагадаємо, у минулому році кошторис витрат на проведення новорічних та різдвяних свят склав 41,5 тис. грн. Однак наприкінці року його перерозподілили, додавши 3,86 тис. грн на призи та подарунки і зменшивши на 3,79 тис. грн витрати на ялинки та постери.

4 коментарі:

  1. Анонім02.12.16, 12:37

    новорічні костюми))) ахаха смішно. минулого року теж були затрати на новорічні костюми. І що з ними? моль з"їла?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.12.16, 13:25

      Згоден. І 25 тисяч на дюралайти теж було. Правда половина з них зараз не робить, подивіться якось ввечері, через один горять. 10 тисяч на подарунки (цікаво які і кому) взагалі без коментарів.

      Видалити
  2. читач02.12.16, 14:01

    Якщо витрати чіткі, тобто їх можна перевірити, типу послуги крана чи за виступ філармонії, то витрати по 5-6 тисяч, а коли щось типу на гірлянди і інше або призи і подарунки, то там відразу суми по 10 і 25 тисяч. Цікаво, правда?

    ВідповістиВидалити
  3. Дописувач03.12.16, 20:28

    Цікаво,цього року знову ялинка буде вбрана та,що збоку?Поставте ялинку на Майдані,щоб дітвора могла кружляти навкруги!

    ВідповістиВидалити