29 грудня 2016

У Баранівці на ремонт вуличного освітлення потратять майже 190 тис. грн


У Баранівці на планований капітальний ремонт освітлення на кількох вулицях та провулках потратять 189 тис. 640 грн 80 коп. У підрядники обрали місцеве комунальне підприємство “Баранівка міськводоканал”

Про це повідомляється на сайті Вголос.zt

"Баранівська міська рада серйозно взялася за облаштування вуличного освітлення. Відповідно до документу, який є у розпорядженні редакції, запланований капітальний ремонт освітлення на кількох вулицях та провулках у райцентрі, обійдеться у 189 тис. 640 грн 80 коп. У підрядники обрали місцеве комунальне підприємство “Баранівка міськводоканал”. Відповідний договір підписали 12 грудня.


А наступного дня перерахували підряднику 30% від загальної суми на придбання матеріалів. Мова йде про 56 тис. 892 грн 24 коп".


«Мережа вуличного освітлення Баранівки найближчим часом стане кращою, адже закуплено необхідні матеріали: для встановлення на вул. Фарфоровій – 1 світлоточку, на пров. Фарфоровому – 3 світлоточки, на вул. Пилипа Орлика – 6 світлоточок, на пров. Пилипа Орлика 6 світлоточок, на вул. Спортивній – 7 світлоточок, в районі лісосмуги поблизу ДОСААФ –  5 світлоточок, на вул. Незалежності – 7 світлоточок, на вул. Зеленій – 7 світлоточок, на вул. Г. Сковороди – 11 світлоточок, на вул. Європейській – 4 світлоточки, на І-му пров. Звягельському – 3 світлоточки, на пров. Червоному – 12 світлоточок та на ІІ-му пров. Гагаріна – 10 світлоточок», – днями повідомила прес-служба міської ради.

Так, 23 грудня оплатили ще частину коштів за виконану роботу.

, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на 12 вулицях та провулках Баранівки мають встановити 82 світлоточки.

Немає коментарів:

Дописати коментар