02 грудня 2016

Баранівська міськрада готова заплатити 1000 грн за найкращу новорічну іграшку


Баранівська міська рада оголосила міський новорічний конкурс «Найкраща ялинкова іграшка» і обіцяє нагородити переможців преміями в розмірі 1000, 600 і 400 грн за I, II та III місця відповідно.

За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 29 листопада.

Взяти участь у конкурсі запрошують вихованців гуртків та учнів шкіл Баранівки віком від 5 до 16 років, які мають подати на конкурс іграшку висотою приблизно 50 см та шириною приблизно 30 см, бажано на мотузці або гачку, щоб її можна було повісити на ялинку.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність стилю, досконалість форми, неординарність творчої думки та новаторство.

Склад журі міського  конкурсу «Найкраща ялинкова іграшка»:

Василь Савчук - заступник міського голови, голова журі
Юрій Оханський - секретар міської ради, заступник голови журі
Наталія Свінціцька - провідний спеціаліст з інвестиційних питань, секретар конкурсу
Оксана Загорська - заступник міського голови-керуючий справами виконкому, член журі
Юлія Дем’яненко - голова Молодіжної ради Баранівки, член журі
Зоя Самчук - провідний спеціаліст з закупівель, член журі
Тетяна Бенкіна - керівник гуртків міського Будинку дитячої творчості, член журі

Іграшки для участі у конкурсі приймаються до 15 грудня виконавчим комітетом Баранівської міської ради за адресою: м.Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх).

Визначення переможця конкурсу відбудеться 16 грудня. Переможця конкурсу нагородять премією в розмірі 1000 грн, за друге місце - 600 грн, за третє - 400 грн. Дітей, які візьмуть участь у конкурсі, але не стануть призерами отримають подяку від міського голови.

Журі має право розділити переможців за віковими категоріями: 5-8 років, 9-12 років та 13-16 років, або за номінаціями: «Креативність», «Трудомісткість виконання», «Оригінальність», «Втілення творчого задуму» і «Естетичний смак». Участь у конкурсі є безкоштовною.

Також переможець конкурсу отримає право власноруч прикрасити новорічну ялинку своєю іграшкою під час урочистого відкриття головоної новорічної ялинки міста 16 грудня.

4 коментарі:

  1. Знову розводять дітей, діти витрачають кучу матеріалів вбехують в них солідні суми грошей, а потім виявляється що 1 місце ділить на 5 чол. тобто якщо винагороду пишуть 1000 грн то вкінці вони оголошують що в них 5 перших і ділять цю суму між 5 учасниками. по 200 грн на чол. "Баранівська міськрада готова заплатити 1000 грн за найкращу новорічну іграшку"- і де ж тут правди напишіть ясно 200 грн. Потім дитячі сльози неможливо зупини.

    ВідповістиВидалити
  2. комеск Титаренко від гвинта хлопці03.12.16, 08:06

    це все в тому і полягає, що з зародку савєйтської держави все відбувалося з брехнею, а ця остання влада в Баранівці нічого іншого і не могла придумати ,а все користується методами ссср(з душкова дивно що прожив у Німеччині декілька років, і він і його дружина нічого не змогди придумати іншого в вільно розбудівній країні,чи Вам очі заполонили гроші бо тут красти менше проблем, чи краще красти методами сссру і новітніх схем), а так як проводяться аналогічні дійства в Європі, у святкуванні Різдва і відзначення Нового Року , то Ви там Анатолій1 Олександрович і Юлія Модестівна не невчилися ,як це правильно по європейському проводити,а ми весь час за Вами спостерігали, що Ви пробувши на Заході чогось навчилися, а виходить що ні, все рішаєте по совку та щей в умовах війни стали запроданцями УКРАЇНИ,хоча Юлія Модестівні Анатолія свого треба було векторивувати не до раши, а до ЄВРОПИ ,а то Ви вийшли перевертнями.... і А О то є конкретний підданий ворожій росії...

    ВідповістиВидалити
  3. Краще якусь яму засипали б.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім16.12.16, 10:28

    Краще дороги зробили!!

    ВідповістиВидалити