28 листопада 2016

Підрозділи тероборони Баранівського РВК пройшли навчання з вогневої підготовки


24 листопада на базі Новоград-Волинського загальновійськового полігону пройшли практичні заняття з вогневої підготовки в рамках проведення Єдиного всеукраїнського стрілецького дня з організаційним ядром загону оборони та ротою охорони Баранівського РВК.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Єдиний всеукраїнський стрілецький день вперше проводився саме з особовим складом підрозділів територіальної оборони Баранівського РВК та буде проводитись і в подальшому з військовозобов’язаними інших військових комісаріатів Житомирської області.

Всього прибуло 182 чоловіки, які є вихідцями з Баранівського району та входять до складу роти охорони Баранівського РВК. Рота охорони є структурним підрозділом Баранівського РВК, який створюється на особливий період і діє відповідно до покладених на нього завдань.

Метою проведеного заходу було: поглиблення теоретичних знань військовозобовязаних; відновлення практичних навичок у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї; виховання у особового складу роти охорони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань; згуртованості та злагодженості роботи при виконанні завдань.

Варто зазначити, що всі військовозобовязані Баранівського РВК, які залучались до участі у заході, поставились до завдань з розумінням та відповідальністю. Допомагали в організації занять голова Баранівської РДА Микола Вельчинський та його перший заступник Володимир Хіміч, а голови сільських (селищних) рад та громад (смт Першотравенськ, смт Кам’яний Брід, с. Кашперівка та інших) - особисто очолили підрозділи для проведення стрільб.

Особовий склад військовозобов’язаних Баранівського району взяв участь у виконанні вправ стрільб з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Заняття на полігоні були організовані на 5 навчальних місцях, де кожен зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів неповного розбирання (складання) зброї та практично виконати вправи стрільби з АК-74 та ПМ.





фото прес-служби Житомирської ОДА

11 коментарів:

  1. Дякую організаторам, безпосередньо Військовому комісару Безродному та його заступнику Цимбалюку. Організовано на рівні. Зрозуміло, що це не бій, але готовність до захисту слід відпрацьовувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Головне,що Хіміч в кадр попав!

    ВідповістиВидалити
  3. Худий28.11.16, 20:39

    Щось там сольно пузатих багато

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім29.11.16, 06:48

    А хто це там в "гражданці" в строю стоїть, Батьківщину "захищає"?

    ВідповістиВидалити
  5. Глядач29.11.16, 19:04

    В гражданці Хіміч. Компліменти від коментаторів "гарні",проте більшість таких коментаторів відмовились їхати, злякавшись, що заберуть... От вам і патріоти...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.11.16, 10:42

      Всі надіялися,що заберуть Хіміча... як найбільш оплачуваного "патріота".

      Видалити
    2. Анонім01.12.16, 11:59

      Тобі аноніме так Хіміч мішає, що тебе скоро задушить жаба.

      Видалити
    3. Анонім02.12.16, 18:06

      Вже одного з адміністрації забрали. Другий рік кров за неньку проливає в воєнкоматі.

      Видалити
  6. отак і живемо як барани і будемо так жити бо так 80 % народу Баранівського хоче так жити.... але потім у них щось прокидається і починають 3,14...ти, і довго це роблять, але фізично нічого не роблять...

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім08.12.16, 10:49

    Як жаль, що і в гарній справі ШУКАЮТЬ щось вороже. Хтось повинен і організовувати, є ж якась структура керування. Не дай Бог настане час, то всі йдуть! Любіть людей і більше ДУМАЙТЕ про свої вчинки і життя.

    ВідповістиВидалити