29 листопада 2016

Баранівські школярі стануть учасниками веб-уроку місцевого самоврядування


6 грудня о 12:30 за ініціативи Асоціації міст України відбудеться веб-урок місцевого самоврядування, у якому візьмуть участь 7 навчальних закладів Житомирської області, з них 2 - з Баранівки.

Про це повідомляється на сайті Асоціації міст України.

«У Всеукраїнському уроці місцевого самоврядування візьмуть участь 236 навчальних закладів України, серед зареєстрованих – 7 закладів Житомирської області: Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім. М. Очерета, Бердичівська загальноосвітня школа №12, Олевська гімназія, Малинський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей №1 ім. Ніни Сосніної», Коростенська міська гімназія, Баранівська загальноосвітня школа №2 ім. Ольги Сябрук та Баранівська гімназія», – йдеться у повідомленні.

Мета уроку - зміцнення іміджу місцевого самоврядування, поширення ідей децентралізації та підвищення політичної грамотності учнів. Цільова група уроку - учні старших класів.

Учасники веб-уроку зможуть поставити свої питання до представників влади у режимі онлайн. Планується, що участь у заході візьмуть Голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко та Віце-прем’єр-міністра України Геннадій Зубко.

З технічними вимогами до обладнання та програмного забезпечення, необхідного для проведення вебінару можна охнайомитись тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар