29 листопада 2016

Винуватця смертельного ДТП у Баранівці залишили на волі з можливістю керувати авто


28 листопада суд прийняв рішення залишити на волі з можливістю керувати автомобілем 30-річного жителя Ємільчинського району, який двома днями раніше збив насмерть велосипедиста і втік з місця ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"28 листопада судовим органом розглянуто клопотання поліцейських про взяття під варту 30-річного жителя Ємільчинського району, який двома днями раніше у місті Баранівка ВАЗівкою смертельно травмував велосипедиста і вже за містом спровокував ще оду дорожньо-транспорту пригоду. Суд відхилив клопотання про обрання будь-якої міри запобіжного заходу для затриманого, у тому числі й у частині обмеження спецправа на керування транспортними засобами", - йдеться у повідомленні.

Тим часом поліція продовжує досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Нині триває проведення призначених необхідних експертиз. Відповідно до чинного законодавства за вчинене трагічне ДТП чоловікові може загрожувати від 3 до 8 років.

Нагадаємо, вранці 26 листопада у Баранівці «Жигулі» насмерть збили велосипедиста.

Немає коментарів:

Дописати коментар