31 жовтня 2016

У Баранівці відзначили День визволення України від фашистських загарбників


28 жовтня кілька десятків городян разом із керівництвом міста і району, прийшли на центральну площу Баранівки, щоб провести мітинг до Дня визволення України від фашистських загарбників.

Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих за визволення України від фашизму хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятних знаків.

У заході взяли участь представники районної та міської влади, держслужбовці, військові, представники організацій, установ та підприємств, жителі міста, загалом близько 50 людей.





фото Марії Рудик та Лесі Іщук

18 коментарів:

  1. Анонім31.10.16, 18:24

    Отак і будуть ходити по колу...така нині їхня робота...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім01.11.16, 14:57

    А хіба не треба вшановувати пам'ять полеглих? То не робота, а обов'язок, причому обов'язок кожного! Шкода тільки, що мерія чомусь забула прибрати біля пам'ятника напередодні цієї пам'ятної дати. Довелось класти живі квіти поруч із засохлими.

    ВідповістиВидалити
  3. Що Душко не шанує героїв УПА? Відпрацьовує? Комуністи переконали? Стара гвардія? Дивись, як просто це зробили голови району. Ні Анатолій Олександрович, прийдеться тобі провести лікнеп, що проти гітлерівської німетчини не тільки червона армія воювала. А чому міська влада ігнорує. Сепар є сепар. Далі буде!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.11.16, 20:26

      Душка того дня не було у Баранівці у відрядження їздив

      Видалити
    2. Анонім03.11.16, 12:12

      Але ж були його заступники,колектив мерії...

      Видалити
    3. Шухер03.11.16, 13:33

      А де його 10 заступників та 20 лакеїв. Що короля немає - свита по... А як думає дальше громадою керувати? Таких валянків ватних нам не треба. Лабунську поїхав утихомирувати?

      Видалити
    4. Анонім03.11.16, 19:24

      На фото Загорська кладе квіти. До пам'ятника УПА вона теж клала. І, як ви кажете, свита теж з квітами була. Не зводьте наклепи.

      Видалити
    5. Анонім04.11.16, 09:28

      Нащо брехати? До пам'ятника УПА ніхто з мерії так і не підійшов. Завмерша поклала квіти тільки до пам'ятника загиблих, причому перед цим не умудрилася навіть доручити своїм службам прибрати там, бо довкола лежали купи листя й засохлі квіти. Ось так "дбає" мерія про пам'ять полеглих! Я вже мовчу за вояків УПА! Бо що тут говорити, коли навіть не прибирається братська могила загиблих за визволення Баранівки в самому центрі міста???

      Видалити
  4. Так Душко ліпить руський мір. Пане мер: коли думаєш зустрічати Гіві? Моторолу не дочекався!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім03.11.16, 11:34

    хай би голови району занялись районом а ця показуха ні погибшим ні нам до одного місця. стрімко роповсюджується наркоманія і всі знають хто нею заправляє. почті у всіх селах району немає касових апаратів то і легально немає горілки а є самогон який скоро поборе і молодих хлопців та дівчат тому що пянство безпробудне. але цього ніхто не бачит і не побачить тому що цих сіл не видно із-за мусору все пущене на самоплив. щоб ті ветерани повставали та побачили до чого ці голови району довели район то зновуж і ляглиб

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім03.11.16, 12:56

    До чого тут наркоманія до заходів із вшанування пам*ятної дати? Якщо на те пішло, то найбільше наркоманія й алкоголізм процвітають у Баранівці, а не в селах. Навіть на міській дискотеці малолітні розпивають пиво та інші напої, бо літом приходили туди прямо з "енергетиками", але меру це було до лампочки, бо він і сам частенько розпиває самогон на кухні в мерії. А про касовий апарат можна запитати в директора міського стадіону, який почасово здає в найм кімнати ФОКу для друзів і "подруг" Космоса. Цей заклад, на жаль, дуже часто закритий для дітей, зате відкритий для розваг мерових друзів.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім03.11.16, 13:36

    Сепар є сепар. Страх втратив. Нічого, я чула, що скоро йому дехто розкаже. Патріот мораловий. І хай хоть ляпне лишнє слово. Оце точно: валанок ватний.

    ВідповістиВидалити
  8. Тунхей03.11.16, 16:12

    В шию всю цю гвардію юрського періода хватить бавитись. Один одного кращі . В шию !!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Все як на Сіціліі. Дві сім'ї два клана звелися в битві . Слина летить , всі чекають кіно по баранівські . Трубач проти червоного директора. Інтрига росте ставки в верх. Районні колядники не знають в чию лодку падати. Хитруни зачаїлися. В цьому і є трагедія наша і наша карма.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.11.16, 09:34

      Наша трагедія в тому, що ми просто ігноруємо вибори, дозволяємо, щоб пенсіонери робили це за нас. Це показала явка на минулих місцевих виборах, коли не прийшла навіть половина Баранівки, щоб обрати собі владу. А потім іще скаржаться: чого така погана влада? Той, хто не ходить на вибори, не є громадянином і не має права скаржитися, бо саме його байдужість призводить до того, що у нас правлять космоси та інші інопланетяни!!!

      Видалити
  10. Вані Ту07.11.16, 12:03

    Да. Як організувати день міста - пянку більше на 150 тис. грн. коли хлопців з фрону везуть грузом 200, коли ті запрошені літовці чи латвійці з поляками так і не зрозуміли, що ми у війні, як тут таку владу будуть підтримувати. Такої влади нам не треба. Місцеві пухнасті наїжані коти.

    ВідповістиВидалити
  11. І Ковбан гарно так вийшов. Він був першим секретарем комсомольської організації райкому. Роботу знає. І совбез запрацював. І у нас нормальний мікроклімат в колективі.

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім09.11.16, 08:31

    про що ви пишете дурбелики. почитайте деклараціі наших правителів . при чому тут баранівка. яка війна

    ВідповістиВидалити