31 жовтня 2016

Баранівський "Керамік" програв третій матч поспіль у фінальному етапі Першості


У матчі V туру фінального етапу обласної Першості по футболу ФК «Керамік» програв удома черняхівському «Техліцею» з рахунком 2:3 і перемістився на четверту сходинку турнірної таблиці.

У решті матчів V туру фінального етапу обласної Першості по футболу, які відбулися 29 та 30 жовтня, стрибіжський «Автомобіліст» програв на своєму полі романівській «Зорі-Енергії» з рахунком 0:2, а футболісти «Будівельника» з смт Гранітне у домашньому матчі перемогли 3:2 брусилівську «Вегу».

Результати V туру фінального етапу Першості області по футболу

ФК «Автомобіліст» Стрибіж - ФК «Зоря-Енергія» Романів 0:2
ФК «Будівельник» Гранітне - ФК «Вега» Брусилів 3:2
ФК «Керамік» Баранівка - ФК «Техліцей» Черняхів 2:3

Турнірна таблиця фінального етапу Першості області по футболу


Слід зазначити, що матч у Баранівці викликав бурю негативних емоцій як у місцевих вболівальників, так і у тренера ФК "Керамік" Олександра Драгана. Він звинуватив бригаду арбітрів в упередженому суддівстві та зазначив, що спостерігач матчу Леонід Тілько, призначений на гру обласною федерацією футболу, був у нетверезому стані.

"Дуже шкода, що ми програли цю гру, але інакше не могло і бути. Була суддівська упередженість, яка почалася навіть не з V туру, а з III, коли наша команда грала у місті Малині. Було вилучення двох ведучих гравців, після чого я зрозумів, що нашу команду не хочуть бачити на п'ядесталі обласної Першості. У домашньому матчі V туру з "Техліцеєм" суддівство також було упередженим. На мою думку треба було призначати два одинадцятиметрових: за гру рукою у штрафному майданчику та підкат ззаду стосовно нашого гравця Андрія Лугового. А про те, в якому нетверезому стані був спостерігач Леонідом Тілько я взагалі не хочу нічого коментувати", - сказав Олександр Драган.




фоторепортаж дивіться тут

Немає коментарів:

Дописати коментар