22 вересня 2016

У Баранівці на День міста пекли млинці та розважалися на атракціонах


21 вересня у Баранівці близько тисячі людей зібралися на площі Волі, щоб відсвяткувати День міста. Цього ж дня православна церква відзначала велике свято - Різдво Пресвятої Богородиці.

Привітати городян та гостей міста зі святом, на День Баранівки завітали закордонні друзі: делегації Литви, Естонії та двох міст з Польщі.

Для городян і гостей міста провели святково-розважальні заходи. На початку свята відбулася урочиста хода, яка супроводжувалася виступом духового оркестру. Центральною вулицею міста пройшов парад під назвою «Мій улюблений транспорт», а за участі дітей відбувся флешмоб «Запали вогонь». Після цього зі сцени прозвучали вітальні слова від місцевих і обласних чиновників, які нагородили окремих мешканців Баранівки грамотами.

Родзинкою свята став перший відкритий фестиваль млинця. До складу журі кулінарного конкурсу входили: суддя міжнародного класу з кулінарії, власниця столичного ресторану "Трипілля" Галина Лосєва; всесвітньо відомий шеф-кондитер, член Національної збірної Ісландії з кулінарії, суддя всесвітньої Асоціації кулінарів, почесний член Ассоціації кухарів України, Сербії, Хорватії, віце-президент Київської Асоціації шеф кухарів Марія Шрамко.

Насамкінець свята місцеві творчі колективи та артисти з Житомира провели «Пісенний вернісаж», відбулось фаєр-шоу та молодіжна дискотека. Виступали фіналісти 6 сезону шоу «X-фактор» гурт "Біла вежа" та фіналіст 3 сезону шоу «Голос країни» Артем Кондратюк.

відеорепортажі дивіться тут



фоторепортаж дивіться тут

10 коментарів:

  1. ...... Під час чуми

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.09.16, 12:37

    У попередні роки було цікавіше. Футбольний матч дивилися тільки делегації з Польщі й міський голова, і то тільки на його початку. У такий день і за такі гроші можна було організувати більш видовищний футбол! З атракціонів на цей раз працювало лише кілька нещасних батутів, і то тільки для малечі. Не було ні Луна-парку, ні хоч однієї гірки-бабута для школярів молодшої ланки. А фестиваль млинця як завжди споганився тим, що його учасники були поставлені в нерівні умови. Одні випікали млинці прямо в місці проведення фестивалю, а інші приїхали з уже спеченими млинцями. Виграли, звісно, ті, хто привіз спечені млинці. Вважаю це "фолом" організаторів, так як треба було чіткіше й прозоріше описати умови участі у фестивалі. І хто б там що не говорив, але не потягнуло це свято на 200 тисяч гривень!!! Дуже низький рівень для такої великої суми коштів!!! Хіба що самі організатори проїли в ресторані левову частку цих грошей. Тоді для них свято дійсно вдалося! А для нас, пересічних жителів Баранівки, цей день нічим не відрізнявся наприклад від того ж таки Дня незалежності чи Дня Перемоги, на святкування яких затратили в десятки разів менше!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.09.16, 18:46

      12:37 якби тебе запросили в ресторан, ти б галасував тут, що виділили замало коштів...така жаб"яча натура...нічого не поробиш...

      Видалити
    2. Анонім26.09.16, 22:07

      Багато в чому згоден. На 200 тисяч щось аж ніяк не тягне. Навіть, якщо порівняти з попереднім роком, а там було 100 тисяч. Більшість "прикрас", банерів, флажків і т.д. були з минулого року. Одним словом кошторис надувний, що аж ніяк не додає поваги ні меру, ні його команді. Воно й не дивно, маємо те що маємо.

      Видалити
    3. Анонім27.09.16, 10:15

      Аноніму 18:46
      Мене в ресторан якраз запросили, але я туди принципово не пішов, бо вирішив відзначати це свято, як і всі інші містяни, а не з "обраними". На жаль, для звичайних людей у цьому році розваг було ще менше, ніж у минулому. Як кажуть москалі, "Первый блин - комом!"

      Видалити
  3. Анонім26.09.16, 16:48

    Повністю погоджуюся із даним твердженням. На День міста в першу чергу потрібно думати про містян і гостей міста. Придумувати і впроваджувати щось нове (це при бюджеті святкування в таку суму). А так зробили аби відбути.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім26.09.16, 17:50

    Дуже цікаво чи буде завтра концерт в Заріччі який обіцяли?

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім27.09.16, 07:41

    Я вам скажу так!Під час великої вітчизняної люди навіть день народження не святкували(бо багато загиблих як в даний час )проте в нас все повний фарш!Краще б на ці гроші тепловізор чи ще необхідні речі на передовій купили !

    ВідповістиВидалити
  6. Марат Казей27.09.16, 18:28

    Ціль була одна-відмити кошти. Це основна. Ще "по вуха " вразити гостей як під час війни гуцати і цибати реготати і щедро накривати столи за рахунок громади. Я думаю це вдалося . Вони зробили висновки. Ще наш "зоряний" під руку демонстрував відданість "кремлівському Ромці". Влада - це відображення свідомості суспільства. Нарікаємо самі на себе .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марат-Казей , все вірно, влада міста відобразила своє лице, а баранивчанах заслуговують на таку владу , бо такі ж, і самі з недолугою ментальністью...А чому ніхо не був від УПЦ Київського патріархату ,чи в мера язик для запрошення не повертався , чи ромцьо не дозволив...ТО баранивчанах і не говоріть, що вам погано живеться, деякі то не знали як прогнутися ,трішки взаду в одне місце не влізли...То було не свято а дикий вереск, з двох сторін площі, таке враження що ошатюк старалася перекричати виступаючих на сцені, і навпаки...Це була організована дикість...

      Видалити