12 серпня 2016

У Баранівському районі ледь не згорів дерев'яний житловий будинок


12 серпня у селі Рудня Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"12 серпня о 3:45 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Рудня Баранівського району. За вказаною адресою виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця події було встановлено, що вогнем повністю охоплений дах дерев'яного будинку та веранда", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 4:45 пожежу локалізували, а о 6:35 - повністю ліквідували. За попередньою версією, причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Як зазначено у повідомленні, вогонь знищив дах і веранду та встиг пошкодити житлові кімнати. Проте завдяки вмілим діям рятувальників вдалося запобігти поширенню полум'я на господарчі споруди, що розташовані на відстані 2 та 6 метрів від осередку займання.

Немає коментарів:

Дописати коментар