13 серпня 2016

Управління соцзахисту просить жителів Баранівського району оформлювати субсидії


Суттєве навантаження на працівників, задіяних в процесі виконання функцій, пов’язаних з наданням субсидій, призвів до непоодиноких випадків несвоєчасного розгляду звернень громадян.

Про це повідомляється на сайті Баранівської райдержадміністрації.

"Управління праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації просить жителів району, які відповідно до законодавства мають право на житлову субсидію, та ще не звернулися за її призначенняму 2015-2016 роках, звернутися та скористатися правом на призначення житлової субсидії до початку опалювального сезону, що зменшить навантаження на роботу управління соцзахисту", - йдеться у повідомленні.

Згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій у сільській місцевості, приймання заяв з необхідними документами та передачу їх відповідним структурним підрозділам з питань соцзахисту населення можуть здійснювати уповноважені особи. Крім того, заява та декларація також можуть бути надіслані поштою або в електронній формі з використанням засобів телекомунікаційних систем, при наявності електронного підпису.

Нагадаємо, отримати консультації щодо оформлення субсидій можна в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Соборна, 20 або за телефоном (04144) 3-13-11, який працюватиме у робочі дні з 8:00 до 17:00, перерва з 12:00 до 13:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар