02 липня 2016

У Баранівці пройшов фінал XVIII обласних спортивних ігор серед держслужбовців


1 липня у Баранівці відбулися фінальні змагання XVIII обласних спортивних ігор серед команд державних службовців обласної та районних державних адміністрацій.

Протягом дня державні службовці змагалися у 5 видах спорту: міні-футбол, волейбол, швидкі шахи, шашки та настільний теніс.

Переможцями в змаганнях з міні-футболу стала команда Новоград-Волинської райдержадміністрації, волейболу – Коростенської РДА, швидких шахів – Коростишівської РДА, шашок – Радомишльської РДА, настільного тенісу – Коростенської РДА.

До речі, третє місце у змаганні з шахів виборов Микола Ковбан, начальник управління праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда Новоград-Волинської райдержадміністрації, друге – Коростенської РДА, третє – Коростишівської РДА.

Всі переможці отримали від фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» грамоти, медалі та кубки. Збірна команда державних службовців Житомирської області візьме участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, яка відбудеться у місті Ужгород.



3 коментарі:

  1. Анонім02.07.16, 11:47

    Це що одному Ковбану це треба? Один він втримав призове місце. А де інші? Що мало молодих держслужбовців?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не тільки ковбан вітя присяжнюк юля демяненко завоювали трете командне місце всі молодці і спортсмени і організатори

      Видалити
  2. Анонім02.07.16, 20:44

    Не тiльки Ковбан, ще були Вiтя Присяжнюк та Юля Бродовська-перемога з настiльного тенiсу. Усi молодцi.

    ВідповістиВидалити