29 липня 2016

На вулицях та провулках Баранівки заборонили стоянку вантажних автомобілів


На вулицях та провулках Баранівки, а також на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків заборонили стоянку вантажівок та автомобілів по перевезенню небезпечних вантажів більше 3 годин.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулась 22 липня.

"Забороняється стоянка транспортних засобів, призначених для перевезення вантажів, дозволена максимальна вага яких перевищує 7 500 кілограмів, більше трьох годин на вулицях та провулках міста Баранівка та прибудинкових територіях багатоквартирних будинків", - йдеться у рішенні сесії міської ради від 22 липня.

Крім того, як зазначено у рішенні, на вулицях та провулках міста Баранівка, а також на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків міста забороняється стоянка транспортних засобів по перевезенню небезпечних вантажів.


Нагадаємо, проект регуляторного акту, за який проголосували депутати міськради на попередній сесії, передбачав заборону стоянки вантажівок та транспортних засобів по перевезенню небезпечних вантажів лише на двох центральних вулицях Баранівки.

2 коментарі:

  1. Анонім30.07.16, 20:25

    До одного місця ваші рішення. У нашому дворі як стояв молоковоз під вікнами, так і стоїть. Ще й 5 балонів газу між кабіною та бочкою у нього стирчить, а ви голосуйте далі.

    ВідповістиВидалити