30 липня 2016

У Баранівці рятувальники звільнили з "квартирного полону" 100-річну бабусю


27 липня у Баранівці в одній із квартир доглядальниця зачинила 100-річну бабусю. Очевидці події викликали рятувальників, які потрапили до помешкання через балкон і визволили жінку з "квартирного полону".

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС у Житомирській області.

"27 липня о 10:14 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що необхідно відкрити двері квартири, в якій знаходиться хвора жінка. До місця виклику негайно виїхав черговий караул надзвичайників 15-ї ДПРЧ у складі 4 чоловік", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, в оселі проживає жінка 1916 року народження. Напередодні до неї приходила доглядальниця, яка допомагає вести домашні справи, та йдучи додому закрила двері ззовні.

Вночі сусіди почули за стінами стогін літньої жінки. Потрапити всередину вони не могли, тому й викликали надзвичайників. Квартира знаходилася на другому поверсі.

За допомогою триколінної драбини рятувальники через балконне вікно потрапили в помешкання, де біля вхідних дверей ледь стояла господиня і просила допомоги. Рятувальники викликали «швидку допомогу» та передали бабусю до рук медиків.

Немає коментарів:

Дописати коментар