03 червня 2016

На центральних вулицях Баранівки заборонять стоянку вантажних автомобілів


На двох центральних вулицях Баранівки, Соборній та Звягельській, а також на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків заборонять стоянку вантажних автомобілів більше трьох годин.

За відповідні зміни до Правил благоустрою території міста Баранівка (проект регуляторного акту) проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулась 1 червня.

абороняється стоянка транспортних засобів, призначених для перевезення вантажів, дозволена максимальна вага яких перевищує 7 500 кілограмів, більше трьох годин на вул. Соборна та вул. Звягельська міста Баранівка та прибудинкових територіях багатоквартирних будинків", - йдеться у рішенні сесії міської ради від 1 червня.

Крім того, як зазначено у рішенні, на вулицях Соборна та Звягельська, а також на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків міста Баранівка забороняється стоянка транспортних засобів по перевезенню небезпечних вантажів.

19 коментарів:

  1. Анонім05.06.16, 11:53

    А якщо там живеш, то машину куди дівати. ?

    ВідповістиВидалити
  2. Будь как все. Купи себе автобус

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім05.06.16, 16:08

    Перед купівлею машини необхідно передбачити місце стоянки великогабартного транспорту на спецмайданчиках,а не на
    центральних вулицях міста.Рішення правильне

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.06.16, 21:06

      Ага, то тепер всім може продати машини хто живе на цих вулицях.Де у нас такі спецмайданчики?

      Видалити
    2. Анонім05.06.16, 23:05

      Купівля машин не сьогодні була. А в людей давно вони

      Видалити
    3. Анонім06.06.16, 13:08

      Прийняти рішення і виконати його - то дві великі різниці. Правилами благоустрою передбачено наприклад покарання за складування гною, піску та інших матеріалів біля доріг. Але на всіх вулицях люди складують усе, що бажають. Ще ніхто нікого не покарав. У плані покарань за порушення прийнятих нею ж правил мерія завжди була й буде беззубою. Так що не переймайтеся. Просто не давайте нікому свої паспортні дані, і їхній протокол (якщо його хтось узагалі складе) не буде вартий навіть паперу, на якому написаний. Крім того, це ж лише проект регуляторного акта, який повинен пройти громадське обговорення. Так що до наступної сесії жителі міста мають шанс надати в мерію свої зауваження й пропозиції з цього приводу. Пишіть не тут, а звертайтеся в мерію. Вони повинні обовязково врахувати ваші зауваження, інакше будуть нести самі адміністративну відповідальність!

      Видалити
    4. Анонім07.06.16, 15:48

      Пропоную все що лежить на дорозі забирати. Грейдер в міськраді є, прїхав розрівняв тей пісок і гут.

      Видалити
    5. Сергій07.06.16, 16:34

      Підтримую на всі 100%. Пісок, щебінь, дрова... Жодне падло в двір собі не згружає, все на дорогу. Їдеш і петляєш між тими кучами. Міська рада тільки комісії створює, визначає хто штрафувати буде, а толку ноль! Грейдером все нахрін один раз згребти, другий раз подумає.

      Видалити
  4. Анонім06.06.16, 11:55

    ну і що що давно? Ви запитайте у тих жителів багатоповерхівок по сусідству з якими стоять машини!!! гуркіт, смрад, захаращення території... Якщо і раніше купувалися - потрібно було раніше продумати місце стоянки авто.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.06.16, 13:10

      А гуркіт на території фірми "Авіс" хіба не заважає жителям прилеглих будинків???

      Видалити
    2. Анонім06.06.16, 21:06

      А що там ГУРКОЧЕ????????

      Видалити
    3. Анонім07.06.16, 08:12

      Я думаю що гуркіт машини не страшніше за те як молодь вищить як не дорізана до ранку,і ніякої міліції,ніякого наказання. І ті мотоцикли шо літають і виють, то дійсно що можуть збити якусь дитину, більше шкоди ніж машини стоять собі.Хай краще ті хто проголосував за це подумають про щось важніше, хай подивляться що на світлофорі робиться , велом можуть на голову наїхати

      Видалити
    4. вилисипидист07.06.16, 14:59

      вже без жартів, з велом ще можна якось розминутись, а от ті мотоцикли, що низько літають центральними вулицями, це справді не нормально, порівняно з ними... та з ними взагалі нічого порівнювати не хочеться в плані шуму і небезпеки, мабуть, з них починати треба.

      Видалити
    5. Анонім07.06.16, 15:20

      А що робиться на дискотеці в міському парку? Децибели там аж зашкалюють! Причому музика гримить навіть опівночі. Хто захистить людей, що живуть поблизу, від цього шуму?

      Видалити
  5. Анонім07.06.16, 15:46

    Не треба тут умнічати, просто не став свого смердючого камаза на центральній вулиці, є багато різних місць де можна поставити грузовика. Заплатив пару сотень і порядок. А взагалі на центрі буває небезпечно, може пляшка в лобовуху влетіти від молоді яка "вищить" до ранку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.06.16, 22:14

      У мене поки що камаза немае, але щоб був то я б тобі в лобовуху заїхав би.

      Видалити
  6. баранівчанин07.06.16, 23:14

    Коли вже зайшла мова про порядок на міських дорогах і провулках, то пісок і обрізки все-таки річ тимчасова, чого не скажеш про перенесення парканів на проїзджу частину дороги. Приміром, і без того вузький провулок Тищика, що за міською радою, якийсь ошелепок звузив ще на пів метра, притому відразу при в`їзді, там і так розминутись було важко, а зараз взагалі ж...а. Але цей клоун і на вул.Тищика свій бетонний бастіон випер, і якось воно всім байдуже. Таких мудаків можна знайти на багатьох вулицях міста - той паркан висунув, той гараж чи сарай, той дерев насадив, чи кущів колючих на дорозі, враження таке, ніби цих хитро виструганих дядьків із хуторів сюди звезли... Пора із цим щось робить, бо скоро і картоплю на узбіччі садитимуть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.06.16, 09:00

      Цілком підтримую. Але коли одна бабулька побудувала паркан прямо на проїжджій частині і без того вузенької вулички, то у відповідь на прохання таксистів заставити її перенести цей паркан, мер сказав, що син цієї бабці - його добрий друг, і не треба чіпати старої. У нашому місті не діють закони. Запишись у друзі мера - і роби, що хочеш! Не треба далеко ходити. Вулиця Сонячна, де живе мер, після забудови стала "стрункішою" на 2-4 метри. Бо там живуть всі "друзі", і всі побудували що-небудь прямісінько на дорозі. Тепер там два легковики не розминуться, а в проекті була дорога до 8м!

      Видалити
  7. Анонім09.06.16, 00:33

    Бо системної роботи в мерії нема. Складається враження, що йдучи на роботу мер ще не знає чим займеться цього дня - побачив ЛКВ навпроти адміністрації, зрадів - от уже є тема для глобального рішення, пройшовся кладкою - а давайте збудуєм нову, і так у всьму, щось сам собі ворожить і поволі гризе свого бублика...

    ВідповістиВидалити