03 червня 2016

На День захисту дітей у Баранівці провели парад візочків, ігри та конкурси


1 червня у Баранівці відсвяткували День захисту дітей. Біля міського Будинку культури ім. А.Пашкевича для дітлахів підготували концертну програму та провели різноманітні конкурси з призами та подарунками.

Організаторами свята виступили сектор сім’ї, молоді та спорту Баранівської райдержадміністрації спільно з міською радою, яка придбала для дітей подарунки, призи, сувеніри та квіти для нагородження переможців.

На майданчику біля міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича для дітей підготували концертну програму та провели різноманітні конкурси.

Родзинкою свята став парад дитячих візочків, учасники якого пройшлись урочистою ходою від площі Волі до Будинку культури, де для них влаштували конкурс на найкращий візок.

Нагадаємо, на проведення заходів до Дня захисту дітей міська рада виділила 10,6 тис. грн.






фоторепортаж святкування Дня захисту дітей дивіться тут 

8 коментарів:

  1. ЗОШ №207.06.16, 13:40

    Наша Настя Сус - переможниця. Конвалія найталановитіше представлена. Суддей на мило.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім07.06.16, 13:55

    Якi молодцi! Класно.

    ВідповістиВидалити
  3. Які там судді? Ведуча сказала гав - і все! Чи вони аналізували хто з бумажки читав, чи хто в носі в той час колупався? Це був конкурс не представлення квітки, де діти показували свій рівень, а конкурс пісні. А діти безумовно всі найкращі, але ті самі діти потім ставлять запитання, які слід переадресувати тій гав-госпожі Белодонні з мультика "Поросенок Фунтик".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.16, 22:16

      Вiра, гав - це ви. В буду !

      Видалити
    2. Анонім10.06.16, 22:19

      Хоч раз зробiть таке свято Вiра, потiм гавкайте.

      Видалити
    3. Анонім10.06.16, 22:25

      ото ти собака. Щоб не сказати жiночого роду. Бо знаю , що мужик писав. Та навiть не мужик, просто ТЕ, що штанi носить.

      Видалити
    4. Анонім10.06.16, 23:00

      Дівчатка, не сваріться. Ошатюк молодець. Свято провела гарно і її сценічний костюм цілком відповідав тематиці свята. Всі все розуміють, а на невігласів не варто звертати уваги, вони тільки цього і чекають, щоб знов розпочати срач.

      Видалити
  4. Анонім16.06.16, 20:02

    Надія Богданівна була, як завжди, на висоті! Неперевершена ведуча! Її таланту можна лише позаздрити! А щодо конкурсу, сподіваємось, наступного разу він буде проведений більш прозоро. Всі дівчатка красуні, і всі талановиті! Головне не перемога, а участь!

    ВідповістиВидалити