10 червня 2016

У дитсадку "Сонечко" хочуть утеплити будівлю та відремонтувати огорожу і сходи


Баранівська міська рада збирається відремонтувати дошкільний навчальний заклад "Сонечко": по вулиці Звягельській хочуть утеплити будівлю, а по вулиці Соборній - відремонтувати огорожу та сходи.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулась 1 червня.

«Надати дозвіл на замовлення проектно-кошторисної документації "Реконструкція термомодернізація будівлі ДНЗ "Сонечко" за адресою: вул. Звягельська, 58а, м.Баранівка, Житомирської області" та проектно-кошторисної документації "Поточний ремонт огорожі та сходового маршу ДНЗ "Сонечко" за адресою: вул. Соборна, 40а, м.Баранівка, Житомирської області"», - йдеться у рішеннях сесії міськради від 1 червня.

Також депутати проголосували за надання дозволу на замовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції скверу зі встановленням пам’ятника Тарасу Шевченко по вулиці Соборній. Однак, за словами міського голови Анатолія Душка, строки реалізації даного проекту невідомі, оскільки кошти на його втілення в життя у міськраді відсутні.

Як зазначив мер, проект реконструкції скверу роблять на перспективу і, можливо, він буде реалізовуватися у майбутньому за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Натомість ремонт у дитсадку міська рада планує зробити за власні кошти.

Нагадаємо, реконструкція скверу по вулиці Соборній у Баранівці була одним з надважливих завдань, які Баранівська міська рада ставила на 2014 рік.



1 коментар:

  1. Анонім09.08.16, 16:15

    Що мається на увазі під словом "ремонт"? Ремонт по групах чи ремонт дитсадка загалом? Адже ремонт по групах до цього часу батьки проводили власними силами та за власний рахунок...

    ВідповістиВидалити