09 червня 2016

Директору міськводоканалу підвищили зарплату та заключили з ним контракт на 1 рік


Баранівська міська рада заключила контракт на 1 рік з директором комунального підприємства «Баранівка міськводоканал» та підвищила йому посадовий оклад до розміру 4-х мінімальних заробітних плат.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулась 1 червня.

"Затвердити контракт з директором Комунального підприємства «Баранівка
міськводоканал» Баранівської міської ради Дерев’янком Юрієм Сергійовичем терміном з 1 червня 2016 року по 1 червня 2017 року", - йдеться у рішенні сесії міськради від 1 червня.

Під час обговорення даного питання, депутат міської ради Володимир Заремба вніс пропозицію підвищити директору міськводоканалу посадовий оклад в розмірі з 3-х мінімальних заробітних плат до 4-х. Депутати дану пропозицію підтримали.

28 коментарів:

  1. Петрович10.06.16, 11:51

    Я не проти Юри. Ну які можуть бути там 4 мінімалки? 1450*4=5800 грн. Люди, ви що здуріли? Це зарплата 4 рабів, які тягнуть там на собі всього того воза. А коли їх було б 8 чол.? Без трутня. Я нічого не маю до Юри, але... Шизофренія? Душко, так діло не піде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.16, 12:57

      5800 це грязними, а чистими це десь 4500. Не так вже й багато, враховуючи, що на цій роботі фактично немає вихідних і нормованого робочого часу. Та й запропонував це, як пишуть, Заремба, а не Душко.

      Видалити
    2. Анонім10.06.16, 15:18

      Тут чітко сказано : "підвищили посадовий оклад", а скільки там ще надбавок і премій ви ніколи не дізнаєтесь! Тому чистими це десь від 6 до 8 тис. грн. буде! І не сумнівайтесь!

      Видалити
    3. Анонім10.06.16, 16:43

      Ото вже всі гаразді чужі гроші рахувати...

      Видалити
  2. Анонім10.06.16, 13:33

    Він до виборів громади заробляє бали Вельчинському. Це добре.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім10.06.16, 15:25

    Без палева так, краще б цю одну мінімалку розкинули для тих роботях, які там працюють, а то як завжди. хто нічого не робить тому все, хто пахає тому нічого. Красота!

    ВідповістиВидалити
  4. Заремба-мальчіш кібальчіш бо плахіша з варенням посада зайнята великим волонтером і командиром самооборони нашого міста мрійника про мерське крісло

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім10.06.16, 15:53

    Буржуїв згадую з усіма цими Кибальчишами.

    ВідповістиВидалити
  6. Прочитала за цих мальчишів - плахішів і розсміялась, аж цукерку ковтнула. Хай ти згориш. Тепір чекаю коли, як і чим воно кінчиться. Хоть би дупу не розірвало. Живіт уже болить. Оце дають!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім10.06.16, 16:10

    Знаєте, а мені не шкода йому тих грошей. Аби тільки вода була в крані ВЕСЬ ЧАС. і щоб розібрався з цими поливальщиками городів, що поврізалися колись хто по блату хто втіхаря. Юо як почнуть влітку свої городи поливати, то напору ледве на другий поверх добиває.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.16, 20:28

      А городи-то поливають саме в Царському й Зоряному, тобто по сусідству з Душком. Юрі "підмастили", так що спокійно будуть поливати й далі.

      Видалити
  8. Юрко не ледачий і зарплату відпрацює не маріть чоловіка

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.06.16, 08:38

      Коли став Юра директором, то дають зарплату вчасно, ще й аванс виплачують хлопцям, а це для роботяги багато значить.

      Видалити
    2. Анонім12.06.16, 00:14

      Зарплату платять вчасно, бо держава давала субсидії і в людей є велика переплата. Просто це співпало з приходом Юри. А з водою і без Юри і при Юрі були і є проблеми й перебої. На третіх-пятих поверхах уже не працюють бойлери, бо немає тиску. Що вже говорити, коли буде масове поливання городів? Вода в кранах має неприємний присмак і часто навіть пахне якоюсь хімією. До того ж вода трохи червонувата. Це означає, що вода не знезалізнюється, як слід. Що не говоріть, а в цьому році вода стала набагато гіршої якості, зате її вартість - європейська. Так вам і треба, барани в чанах!

      Видалити
  9. Юра ти вартий більшого

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.16, 16:44

      Ніхто і не спорить.

      Видалити
    2. Анонім11.06.16, 07:27

      Нічого не маю проти Юри. Він квалікований і досвідчений керівник. Але відкрийте постанову КМУ від 19.05.1999р. №859 "Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств". Там зазначено, що оклад керівника комунального підприємства, яке має активи розміром до 1 мільярда гривень, чистий дохід до 200 мільйонів гривень і чисельність працюючих до 500 осіб повинен становити до 10 мінімальних зарплат. Якщо врахувати, що Юрі встановили оклад в розмірі 4 мінімальних зарплат, то це означає, що на його підприємстві має працювати не менше 200чол., активи водоканалу повинні бути не менше 400 мільйонів гривень, а чистий річний дохід підприємства - десь 80 мільйонів гривень. Насправді маємо зовсім іншу картину. У Баранівському водоканалі працює приблизно 40чол., його активи в сто разів менші, ніж зазначено вище, а про його доходи відомо мабуть усім. Тому таке рішення суперечить чинному законодавству. Врахуйте, жителі Баранівки, ще й те, що нова зарплата керівника водоканалу буде врахована в тарифах на воду й каналізацію, тобто ви заплатите йому з своєї кишені. Дивуюся з іншого: депутати заслуховували це питання за відсутності самого директора водоканалу(!!!!). Йому встановили зарплату як директору Житомирського чи Вінницького водоканалу, але ніхто навіть не запитав, як новопризначений керівник планує проводити свою роботу, які нові технології буде впроваджувати, як бачить подальші перспективи підприємства. Це вже свідчить про те, що наші депутати думають не про жителів міста, а тільки про себе і своїх друзів. Продалася навіть БЮТ, бо тут Заремба виступив не за громадян Баранівки, а за свого колишнього зама. Тут прослідковується прямий договорняк з мером, а не служіння громаді! Ганьба таким депутатам і такій мерії! Слава Україні і справжнім її патріотам, а не продажним!

      Видалити
    3. Анонім11.06.16, 19:24

      Потрібно не забувати, що тепер не тільки директору збільшили оклад, а й решті ІТР, бо бухгалтер має отримувати 90% окладу директора і т.д. А це дійсно ляже в тариф і на плечі споживачів. Якість води стала гіршою, а плата за неї буде тепер, як у Європі.

      Видалити
  10. Анонім11.06.16, 05:28

    Дайте лучше більшу зарплату рабу божому Олександру з бані, який дійсно паше !! Да й і відкрили там якусь торгову точку з чаєм та колбасою..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.06.16, 17:13

      А що крім цього раба Божого робочих немає? Він прагне всі гроші заробити.

      Видалити
  11. Анонім11.06.16, 09:13

    Щоб хоть трохи навести лад в міськводоканалі потрібно провірити всіх користувачів на наявність лічильників на нелегальні користування каналізацією та прихованими тобто незареєстрованими водопроводами. Тоді побачимо наскільки збільшаться фінансові надходження міськводоканалу. Житомирські хлопці що робили водопровід по місту за так звані могричі робили водопровід нелегально який користувачі не оформили.

    ВідповістиВидалити
  12. комеск Титаренко11.06.16, 20:37

    ...барани в чанах,то дайте тому Юрі зарплату у 1222 грн, і він вам все буде організовувати і у вас буде і вода холодна і гаряча і каналізація буде робити , а якщо не буде робити то самі будете з під себе вигрібати і воду носити відрами...і всьо буде окей, зате в Юри буде зарплата 1222грн... тоді ви всі, не будете на собі сорочку рвати про його зарплату, і заспокоїтеся,а самі собі всьо будете робити...А нехай мудрий ононім 11.06.16 07:27 сам згідно постанови КМУ покерує такою службою, і сам скаже за яку би він зарплату там працював би... А може Юрі зовсім грошей не давати нехай може він все то робить задурно , ото буде клас... і вам би баранам у чанах, не прийшлося би платити за воду, за гім...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тампакс Клоуненко, ти хоч сам зрозумів, що тут наплів...

      Видалити
    2. Анонім12.06.16, 08:01

      юра ти і є типовий ба-ра-нів-ча-нин, ти і не зможеш всього зрозуміти бо голова твоя забита тампаксами,юра,юра цирк за тобою жалкує.

      Видалити
    3. Анонім13.06.16, 20:58

      Головне не гавкати одне на одного, а взяти до уваги корисне.

      Видалити
    4. Анонім14.06.16, 00:13

      через таких писак, як ось цей "клімакс Тормозенко" часом не хочеться на сайт заходити, ну, здавалось би, напилося - лягай спати, так ні, кортить показати свою дурість

      Видалити
    5. Анонім15.06.16, 06:08

      барани в чанах то і є варені барани,"клімакси", "тампакси",голови забиті всяким непотрібом, а жити всі хочуть щоб все було даремно,та щей при всьому тому рахують чужі гроші...то, що "тормозенки" такі нас оточують, то є факт,і медицина тут безсила...страденна УКРАЇНА,свої маргінали все тут погидять,бо розуму не мають,а от тормозять славно...

      Видалити
    6. Анонім21.06.16, 01:14

      Хочете сказати, що ви з такими висловлюваннями можете назвати себе цивілізованою людиною? Показавши своє зневаження до інших людей, ви самі опустились нижче того рівня, про який писали в своєму коментарі.

      Видалити